Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

SENIORBIO

Øst for Paradis afholder hver onsdag kl. 10.15 Seniorbio for pensionister, efterlønnere og alle andre, der har lyst til god film onsdag formiddag.

Udover at vise både aktuelle film og Øst for Paradis-klassikere, serverer vi kaffe og kage fra kl. 9.30.

Pris 85 kr. / inklusiv kage eller rundstykke og kaffe

Efter filmen kan man mod forevisning af sin biografbillet opnå særpris i Kloster Caféen i Klostergade 37.

Find herunder listen af planlagte senior/arrangementer.
Billetter reserveres kun ved køb - enten i biografen eller over nettet. Denne praksis giver dels flere kunder mulighed for at deltage og dels undgås lange køer på selve dagen.

Tilmeld dig herunder, hvis du vil have direkte besked, når vi har det nye program klar.

Download det nyeste program i linket herunder:
http://www.poweredbyintegra.dk/diff/aarhusc/aarhusc_1490794065_APRIL-MAJ-17.pdf
 

 
E-mail:    
 
Mobil:    
 
 

onsdag 3. maj

Du forsvinder


SSS

  onsdag 3. maj

  1t 57min

  Tilladt over 15 år

  Du forsvinder

  10:15
  S - Sal E
  10:15
  S - Sal F
  10:15
  S - Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  S
  S
  En af de største udfordringer vi står overfor i de kommende år er, at hjerneforskningen vil omskrive vores ide om hvad det vil sige at være menneske. Vi bliver simpelthen tvunget til at nytænke hvem vi er, hvordan vi opfatter verden og hvordan vi dømmer vores egne og andres handlinger.

  Mia er gift med den succesrige skoleleder Frederik, som afsløres i at have begået et alvorligt underslæb. Har han gjort det af egen fri vilje eller er han blevet ramt af en personlighedsændring på grund af en hjernesvulst?

  Mia forsøger desperat at finde ud, hvad der er sket og hvilken mand hun egentlig er gift med, og hun vil gøre alt for redde sit ægteskab og sin familie. Men hvis Mias tre lykkeligste år var sammen med Frederik, mens han var hjerneskadet, hvem var hun så gift med før? DU FORSVINDER er en film om at miste fodfæste, og sætter fokus på spørgsmålet om vi har en fri vilje eller er styret af hjernens kemi.
  Biografpremiere: Torsdag 20. april
  Instruktion: Peter Schønau Fog
  Skuespillere: Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  onsdag 10. maj

  Elsk Mig


  S

   onsdag 10. maj

   2t 00min

   Tilladt over 11 år

   Elsk Mig

   10:15
   S - Sal A
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Gabrielle vokser op i en lille landsby i sydfrankrig, på et tidspunkt i historien hvor hendes drømme om ægte kærlighed bliver betragtet som skandaløse og skøre.

   Mod hendes vilje, arrangerer Gabrielles forældre, at hun bliver gift med José - en god og kærlig spansk landmand - som de forventer vil gøre Gabrielle til en respektabel kvinde. Men da Gabrielle bliver sendt til Alperne for at modtage behandling mod hendes nyresten, møder hun den flotte og sårede krigsveteran André og Gabrielle forelsker sig hurtigt i den flotte soldat.

   Med denne nyfundne forelskelse begynder Gabrielle at længes efter at stikke af sammen med André og frigøre sig fra et ægteskab, som hun ser som et fængsel. Denne gang er hun opsat på et at forfølge sin drøm.
   Biografpremiere: Torsdag 4. maj
   Instruktion: Nicole Garcia
   Skuespillere: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl m.fl.
   Spilletid: 02:00
   Censur: Tilladt for børn over 11 år

   onsdag 17. maj

   Their Finest Hour


   S

    onsdag 17. maj

    1t 57min

    Tilladt over 11 år

    Their Finest Hour

    10:15
    S - Sal A
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    S
    Under nazisternes bombeangreb på London i 1940 er Storbritannien i dyb krise.

    Landets ledere har desperat brug for at højne folkets moral. Man beslutter at sætte den uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole (Gemma Arterton) til at lave en patriotisk film, der kan give briterne håb og – forhåbentligt – inspirere USA til at gå ind i krigen.

    Sammen med en broget gruppe af filmarbejdere og skuespillere kastes Catrin ud på en rejse, hvor hun både finder sin stemme, kærligheden og filmmagien midt i krigens larm. En rørende, vittig og romantisk film instrueret af danske Lone Scherfig.
    Biografpremiere: Torsdag 4. maj
    Instruktion: Lone Scherfig
    Skuespillere: Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy m.fl.
    Spilletid: 01:57
    Censur: Tilladt for børn over 11 år

    onsdag 24. maj

    Prøven


    S

     onsdag 24. maj

     2t 01min

     Tilladt over 11 år

     Prøven

     10:15
     S - Sal A
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     S
     Der er en god del suspense i Cristian Mungius suveræne Cannes-prisvinder (samme sted hvor han vandt Guldpalmen for ’4 måneder, 3 uger og 2 dage’).

     PRØVEN fortæller om lægen Romeo, som bor i en lille by i Rumænien. Sammen med hustruen Magda arbejder han hårdt for at give datteren Eliza de bedste forudsætninger for det voksenliv, som hun snart skal træde ind i. Eliza klarer sig fint i gymnasiet og forbereder sig på at studere videre i England, da hun lige før sin sidste eksamen udsættes for et groft overfald.

     Romeo er i tvivl om datterens evne til at klare den sidste eksamen i den ilde tilredte tilstand, hun befinder sig i, så han begynder at trække i snore, indhente vennetjenester og smøre, hvor smøres kan. Sådan gør man normalt i et samfund gennemsyret af korruption, vrede og paranoia, men det er ikke gratis at træde ud på den store glidebane – hverken psykologisk eller moralsk.
     Biografpremiere: Torsdag 11. maj
     Instruktion: Cristian Mungiu
     Skuespillere: Adrian Titieni, Maria-Victoria Dragus, Rares Andrici
     Spilletid: 02:01
     Censur: Tilladt for børn over 11 år

     onsdag 31. maj

     Efter stormen


     S

      onsdag 31. maj

      1t 57min

      Ikke vurderet

      Efter stormen

      10:15
      S - Sal A
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      S
      Ryota hænger fast i sin succesfulde fortid som prisvindende forfatter. Han bruger alle sine penge, som han nu tjener som privatdetektiv, på gambling, og han kan knapt nok betale børnebidrag. Efter at Ryotas far dør, kan han se, at hans aldrende mor og hans smukke ekskone lader til at være kommet videre i deres liv.

      Han genoptager kontakten til sin først skeptiske familie og kæmper for at tage kontrol over sin egen eksistens og sit forhold til hans unge søn. Indtil en stormfuld sommeraften give familien en chance for at knytte bånd igen.

      Den prisvindende og anerkendte instruktør Kore-eda Hirokazu er tilbage med en stærk historie om familiebånd og trækker mere end nogensinde på sine egne, personlige erfaringer og minder.
      Biografpremiere: Onsdag 24. maj
      Instruktion: Hirokazu Kore-eda
      Skuespillere: Hiroshi Abe, Yôko Maki, Taiyô Yoshizawa
      Spilletid: 01:57
      Censur: Ikke vurderet