Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

MINE AFTNER I PARADIS

Mine Aftner i Paradis arrangeres af Paradisets Engle.Siden 2006 har Paradisets Engle arbejdet for at sikre Øst for Paradis' fortsatte eksistens og udvikling. Det sker ved at skabe økonomisk, politisk og moralsk opbakning til biografen.

Forskellige mennesker med tilknytning til Paradis præsenterer en film i Øst for Paradis. Formålet er at informere om Paradisets Engles arbejde. Efter filmen serveres der et glas vin i foyeren med plads til hygge og snak.

Billetprisen er 125 kroner inkl. et glas vin.

D. 7/3: Ejendomsdirektør Olav de Linde præsentererer MEDITERRANEA
En aktuel, usentimental og stærk film om bådflygtninges farefulde rejse og kamp for at skabe sig et nyt liv i Italien.

D. 21/3: Forfatter Elsebeth Egholm præsenterer MARSHLAND
En hæsblæsende thriller, der foregår i 1980'ernes Spanien og emmer af noir-intensitet i sit miljø, i sine karakterer, i sin sans for tid og sted og i sit stærkt tilfredsstillende, twistede plot.

D. 18/4: Forstander på Den Europæiske Filmhøjskole Ellen Riis præsenterer ALLE ANDRE
'Min far Toni Erdmann'-instruktøren Maren Ades tour de force udi i et ungt pars vildledte veje mod potentielt lykkelig tosomhed. Instruktøren går ubarmhjertigt tæt på de mest intimt ritualiserede afkroge af parforholdet.

D. 2/5: Chef for Filmby Århus Carsten Holst præsenterer LIVET ER SMUKT
Roberto Benignis klassiker om superoptimisten Guido og hans lille familie, der sendes i koncentrationslejr... Men på fantasien og humorens vinger kan man svæve næsten helt hen til håbet.

Se det fulde program i den nye flyer her:
http://www.poweredbyintegra.dk/diff/aarhusc/aarhusc_1518528940_Mine-Aftener-i-Paradis-2018.pdf