Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

EUROPÆISKE FILMPERLER 2017

EUROPÆISKE FILMPERLER I PARADIS

Året 2017 står i kulturens tegn i Aarhus, og selvfølgelig er Øst for Paradis ingen undtagelse! De gode, vedkommende og anderledes europæiske film hører sig dog ikke kun et kulturby-år til, for vi har yndet at vise de helt særlige film i vores biograf helt siden 1978. Men netop i år vil vi sætte ekstra spot på de enestående, europæiske filmoplevelser der venter i Øst for Paradis!

Vi vil derfor i løbet af 2017 præsentere udvalgte europæiske art-film som

MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE

Du kan opleve film med en helt særlig visuel æstetik, unik fortællestil eller måske skuespilpræstationer, der kryber helt ind under huden på dig - alt sammen fra Øst for Paradis' egen filmimport! MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE kan være fra Holland, Serbien, Grækenland eller et helt fjerde hjørne af kontinentet, men fælles for dem alle er, at de lever op til et kunstnerisk og kvalitetsbevidst niveau, der er ligeså gældende i dag, som da filmene blev importeret. Kort sagt - film, du ikke må snyde dig selv for at opleve!

De helt særlige filmoplevelser er oftest også værd at dele - derfor tilbyder vi en fast rabatpris til MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE; tag en ven med og få 2 BILLETTER FOR 1 BILLETS PRIS!

Vi offentliggør 2-3 måneders titler ad gangen, og MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE kan ses hver tirsdag. Hold øje med vores ugeprogram, og meld dig til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende annoncerer MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE.

Vi ses i Paradis!MÅNEDENS EUROPÆISKE FILMPERLE

Januar 2017: The Spirit of '45 (Instr. Ken Loach, England, 2013)

Februar 2017: Børnene fra Mount Napf (Instr. Alice Schmid, Schweiz, 2011) - nu med EKSTRA spilletider i vinterferien!

Marts 2017: Fra Grav til Grav (Instr. Jan Cvitkovic, Slovenien, 2007)

April 2017: Sarajevo - Håbets Sang (Instr. Jasmila Zbanic, Bosnien, 2006)

Maj 2017: En Midvinternats Drøm (Instr. Goran Paskaljevic, Serbien, 2006)