Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

PALÆSTINA FILMDAGE

PALÆSTINA FILMDAGE 2017

Igen i år har vi fornøjelsen af at huse PALÆSTINA FILMDAGE, tre dage med film der både varmer hjertet og giver stof til eftertanke. I år vil visningen lørdag eftermiddag stå i dokumentarfilmenes tegn, og du kan her bl.a. glæde dig til et udvalg af kortfilm og musikvideoer, der er blevet til i et samarbejde mellem aarhusianske og palæstinensiske filmskabere.

Klik på titlerne for at lsæe mere og bestille billet!


PROGRAM:

Torsdag 27. april kl. 19.00: EYES OF A THIEF

- Åbningsaftenen fejres med taler af Dr. Mufeed M. Shami, Palæstinas ambassadør i Danmark, Jamal Hussein, rådgiver for Det Palæstinensiske Selvstyre og Joumana Al Shami, journalist og TV-vært
Efter filmvisningen kan der købes lækre små palæstinensiske retter, og der bydes på juice, dadler og småkager.

Fredag 28. april kl. 19.00: GIRAFFADA
- Aftenen indledes med besøg af Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad, og efter filmvisningen bydes der på palæstinensiske forfriskninger i caféen.


Lørdag 29. april kl. 15.00: DOKUMENTARFILM
- Se udvalgte dokumentarfilm fra bl.a. projektet Empowering Storytellers, et samarbejde mellem Aarhus Filmværksted og FilmLab Palestine Ramallah samt filmen AARHUS-BEIRUT T/R produceret af Teater Opgang 2.
Arrangører af Palæstina Filmdage 2017:
Arabisk Dansk KulturHus, Al Rabetah, Aarhus Filmværksted, Opgang2 Film, Øst for Paradis.

Billetter:
55 kr. for hver forestilling. Heraf går 5 kr. til Det Palæstinensiske Skakforbund i Shatila Flygtningelejren ved Beirut.