Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

NORDIC ADVENTURE FILM FESTIVAL

Velkommen til Skandinaviens største adventurefilm festival!

Nordic Adventure Film Festival (tidligere Danish Adventure Film Festival) viste sin første film for over 20 år siden og kan således bryste sig med at være én af Europas ældste adventure film festivaler, som siden 1996 har haft en vision om at vise tidens bedste adventure film i danske biografer og være et samlingspunkt for den danske adventurefilm scene.

Verden er fuld af store eventyr. Fra den jyske vestkyst, over Himalaya, til storbyjunglen drages vi mennesker af at prøve kræfter med det ukendte. Vi gør det hver for sig, sammen med gode venner eller som del af et fællesskab. I vores grundvold længes vi mod det ukendte, mod at flytte grænser - ganske enkelt fordi vi ikke kan lade være. Når N.A.F.F. åbner dørene til årets festival rundt om i Skandinavien, er det med et ønske om at bringe de mange eventyr, som opleves langt fra Alfarvej til de nordiske biografer, således eventyret som det leves anno 2018, kan opleves af alle med eventyr i blodet. Ambitionen er at samle film fra alle verdenshjørner og i alle genre, så netop du kan opleve, hvorledes outdoorfolk udfordrer tidens grænser, ja lever eventyret. Og det er uanset om turen går til K2 for at bestige bjerge, til Japan for at stå på ski eller for at surfe i Mellemamerika. Eventyret lever i detaljen, uanset hvilken form for aktivitet, man vælger at udleve sin passion gennem.

Vi ses i biografmørket!

Hold dig opdateret med program og nyheder om N.A.F.F. på vores facebookside: https://www.facebook.com/nordicadventurefilmfestival/

Årets program i Øst for Paradis:

Lørdag 1. december

Kl. 12.00: This Mountain Life (Eventyr)

Kl. 14.00: Gobi + Euphoria, Indescribable Adventure (Løb)

16.00: The Iron Cowboy - the Story of the 50-50-50 (Triathlon)

18.00: Mit Vand, Mit eventyr + My Home, Your Paradise + Paige + Evolution of Dreams (Surf, vand, ski og girlpower)

20.00: There's Always Next Season (Snowboard)


Søndag 2. december

13.30: Gamble | A Mountain Bike Movie (Mountainbike)

17.00: Ultra (Løb)

19.00: Zabardast + Now Or Never (Ski + eventyr)