Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122
Filtrer visningen:

tirsdag 21. november

Glasslottet


Lady Macbeth


Rodin


En ubekvem sandhed 2


The Party


Med krop og sjæl


Darling


I am not your negro


QEDA


Den unge Karl Marx


Human Flow


Gud taler ud


The Killing of a Sacred Deer


Mens vi lever


VOLD - I kærlighedens navn


Kære Far


Victoria og Abdul


NOVAM ARTEM: CINEMATHEQUE


E

  tirsdag 21. november

  2t 07min

  Tilladt over 11 år

  Glasslottet

  12:10
  Sal B
  18:20
  Sal B
  20:50
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Baseret på Jeanette Walls bedst-sælgende selvbiografi om hendes opvækst og den særlige kærlighed, loyalitet og styrke, der var i hendes familie på trods af svigt og druk.

  Jeanette (Brie Larson) har skabt et fantastisk liv for sig selv som skribent i New York med lejlighed på Park Avenue, men da hun en dag konfronteres med sin mor, flyder minderne frem om en opvækst i en nomadefamilie domineret af fantastforældre, der ikke ville følge samfundets regler og endte med at svigte børnene undervejs.

  Faderen (Harrelson) var, når han var ædru, karismatisk og intelligent og lærte børnene at livet skal opleves, mens morderen (Naomi Watts) var kunstner og forfatter og hellere ville male end at tage et job eller forberede et måltid til sine 4 børn. På evig flugt fra gæld og FBI og på jagt efter et bedre liv lærte børnene at være omstillingsparate, at stole på hinanden og sammen finde styrken til at flytte hjemmefra, så snart de kunne.
  Biografpremiere: Torsdag 16. november
  Instruktion: Destin Daniel Cretton
  Skuespillere: Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts, Sarah Snook m.fl.
  Spilletid: 02:07
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 28min

  Tilladt over 15 år

  Lady Macbeth

  12:30
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Lady Macbeth er en ung kvinde i 1800-tallets England. Hendes far lover hende bort til en midaldrende mand, og hun lander i et kærlighedsløst ægteskab, hvor lykken ikke lader sig opsøge.

  Da hun indleder en affære med en af mandens ansatte, tændes hendes livgnist og snart løber lidenskaberne af med hende i en sådan grad, at den hurtigt kommer ud af kontrol.

  William Oldroyds victorianske drama har - trods titlen - intet med Shakespeare at gøre.

  Filmen, som bygger på en roman af den russiske forfatter Nikolai Leskovs roman, havde verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto, hvor det ikke mindst var Florence Pugh sensationelle gennembrud i titelrollen, som trak superlativer i pressen. En stjerne er født.
  Biografpremiere: Torsdag 26. oktober
  Instruktion: William Oldroyd
  Skuespillere: Florence Pugh, Christopher Fairbank, Cosmo Jarvis, Bill Fellows, Naomi Ackie
  Spilletid: 01:28
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 59min

  Ikke vurderet

  Rodin

  13:00
  Sal E
  21:10
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I 1882 - i en alder af 42 år - møder Auguste Rodin (smukt inkarneret af Vincent Lindon) Camille Claudel for første gang. Han hyrer hende først som assistent, men snart bliver hun også hans kunstnerkollega og sengekammerat.

  Hovedværkerne flyder i en lind strøm fra parrets hænder, men forholdet er mildt sagt turbulent, og Camille ender med at forlade manden med store ar på sjælen.

  Rodin var ikke blot en sensualist, der som de færreste formåede at kødeliggøre den kølige marmor, men også en mand, der havde ild i lænderne og ikke ligefrem var for fastholdere.
  Biografpremiere: Torsdag 16. november
  Instruktion: Jacques Doillon
  Skuespillere: Vincent Lindon, Izïa Higelin, Séverine Caneele, Bernard Verley, Anders Danielsen Lie
  Spilletid: 01:59
  Censur: Ikke vurderet

  1t 39min

  Tilladt over 11 år

  En ubekvem sandhed 2

  13:00
  Sal G
  21:45
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  10 år efter at “En ubekvem sandhed” satte klimaforandringer på dagsordenen, kommer en fængslende og medrivende opfølger, som viser, hvor tæt vi er på en ægte energirevolution.

  Vicepræsident Al Gore fortsætter sin utrættelige kamp og rejser verden rundt for at træne en hær af klimaforkæmpere og påvirke den internationale klimapolitik.

  Vi er med bag kulisserne i private og offentlige sammenhænge, som både er sjove og gribende, når han forfølger den inspirerende ide om, at selvom der aldrig har været mere på spil, kan farerne ved klimaforandringerne overvindes med menneskelig opfindsomhed og engagement.
  Biografpremiere: Torsdag 16. november
  Instruktion: Bonni Cohen, Jon Shenk
  Skuespillere: Al Gore, Barack Obama, Donald J. Trump
  Spilletid: 01:39
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 11min

  Tilladt over 15 år

  The Party

  13:20
  Sal F
  18:10
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ’Med smittende energi holdes det skarpt skårne manuskript med mange tvists i bevægelse, og humoren flyver højt,’ skrev Politikens Erik Jensen fra Berlin, hvor Sally Potters smittende og meget morsomme opgør med fake news og politiske så vel som private (mes)alliancer var en af konkurrenceprogrammets absolutte favoritter.

  ’The Party’ har en forrygende veloplagt Kristin Scott Thomas i hovedrollen som nyudnævnt britisk skyggeminister (oppositionsordfører), mens en ligeså skarpt spillende Timothy Spall er hendes rødvinsdrikkende mand, som undervejs trækkes ud af sit indre eksil for at levere et par af filmens vigtigste punchlines.
  Biografpremiere: Torsdag 12. oktober
  Instruktion: Sally Potter
  Skuespillere: Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy
  Spilletid: 01:11
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 56min

  Tilladt over 15 år

  Med krop og sjæl

  13:50
  Sal C
  21:40
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  MED KROP OG SJÆL er en poetisk, eftertænksom og anderledes kærlighedshistorie, der emmer af sensibilitet og romantik på sin helt egen måde. Den fortæller universelt og rørende om to menneskers forsøg på at nærme sig hinanden og et liv udenfor ensomheden.

  Pressen skriver:
  "FREMRAGENDE - dristig filmkunst af den allerfineste slags."
  Cphculture.dk - 6 stjerner

  "næsten magisk smukke billeder... humoristisk og varm kærlighedshistorie"
  Kinosaur.dk - 5 stjerner

  "en perfekt film... et medrivende mesterværk"
  Finespind.dk - 6 stjerner

  "smukt, filmlyrisk modstykke til tidens kynisme"
  Politiken - 5 hjerter

  OM FILMEN//
  Endre og Mária arbejder begge på et slagtehus: Endre er økonomichef, mens Mária er den nyansatte og grundige kvalitetsinspektør med autistiske træk. Chefen på slagtehuset forholder sig mistænksomt til Mária, men Endre synes hun er køn, omend hun holder sig lidt for meget for sig selv og er meget streng, når det kommer til at leve op til regeringens standarder for kød.

  Om natten drømmer Mária og Endre den samme drøm. I drømmen mødes de i skikkelse af to forelskede rådyr i skoven, og de opdager det pudsige sammenfald, da en psykolog interviewer dem i forbindelse med en undersøgelse på slagtehuset. Først bliver de to introverte rutinemennesker forlegne, men senere begynder de at sammenligne deres drømme i frokostpausen.

  Med tiden kan de ikke ignorere den intimitet og kærlighed, som de så nemt deler i deres fælles drømme. Men en ting er drømme; en anden er virkelighed, og det viser sig at være noget mere besværligt at genskabe intimiteten i døgnets vågne timer.
  Biografpremiere: Torsdag 2. november
  Instruktion: Ildikó Enyedi
  Skuespillere: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider, Ervin Nagy
  Spilletid: 01:56
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 41min

  Tilladt over 11 år

  Darling

  14:20
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den verdensberømte danske balletstjerne Darling og hendes mand, koreografen Frans, vender under stor bevågenhed for første gang i årevis tilbage til København, hvor de sammen skal opføre klassikeren 'Giselle' på Det Kongelige Teater.

  Men på en af de første prøvedage indtræffer katastrofen: Darling falder om med smerter, hoften er slidt op. Balletkarrieren er færdig. Frans må arbejde videre med en anden.

  Sønderknust forsøger Darling at redde sin plads i verden ved at holde sig tæt på sin kunst og sin mand. Hun begynder at træne sin unge afløser Polly op til rollen som Giselle. Men i takt med, at Polly begynder at folde sig ud som Giselle, begynder Darlings liv at smuldre.
  Biografpremiere: Torsdag 19. oktober
  Instruktion: Birgitte Stærmose
  Skuespillere: Danica Curcic, Gustaf Skarsgård, Ulrich Thomsen, Astrid Grarup Elbo m.fl.
  Spilletid: 01:41
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  I am not your negro

  14:40
  Sal B
  19:45
  Sal E
  21:45
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den haitianske veteran Raoul Pecks fænomenale film om forfatteren, dramatikeren og aktivisten James Baldwin er en af det sidste års store dokumentarbegivenheder - og en af de mest roste.

  ANMELDERNE SKRIVER:
  "Et mesterværk både i form og indhold"
  - Politiken, 6 hjerter

  "… et hovedværk i filmfortællingerne om det sorte Amerika"
  - Jyllands-Posten, 5 stjerner

  "Et vidnesbyrd som alle burde opleve som en del af deres menneskelige dannelse"
  - Filmselskabet på DRK, 5 stjerner

  "Relevansen af Baldwins tanker i dag er ikke svær at få øje på"
  - Soundvenue, 5 stjerner

  "Skræmmende, begavet og helt essentiel… en rendyrket filmisk mavepuster"
  - Aarhus Stiftstidende, 5 stjerner

  "Stilfuld og skarp og intens"
  - Weekendavisen

  OM FILMEN:
  I AM NOT YOUR NEGRO er baseret på arkivklip med den karismatiske og viljestærke James Baldwin og er noget så sjældent som en højaktuel portrætfilm, der blotlægger racismen i Amerika gennem en intellektuel begavelse nærmest uden lige, og gennem Baldwins aldrig færdiggjorte bogprojekt 'Remember This House' fra 1979 om sit nære venskab med Medgar Evers, Malcolm X og Martin Luther King, jr.

  Filmen trækker linjer op fra fortidens borgerrettighedsbevægelse til nutidens BlackLivesMatter, og er i kølvandet på det nylige, amerikanske præsidentvalg en lejlighed til at (gen)opdage en af amerikansk litteraturs største stemmer.
  Biografpremiere: Torsdag 28. september
  Instruktion: Raoul Peck
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 27min

  Tilladt over 11 år

  QEDA

  15:00
  Sal F
  18:00
  Sal D
  19:50
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  2095. Verden er hærget af en miljøkatastrofe. Havene er steget og alt naturligt ferskvand er forsvundet.

  Efterretningschefen Fang Rung har undergået en molekylær deling for at kunne sende sin anden halvdel, under navnet Gordon Thomas, tilbage i tiden til år 2017. Gordon går på jagt efter forskeren Mona Lindkvist, hvis banebrydende forskning gik tabt, før den kunne redde verden.

  Da Fang Rung mister kontakten med Gordon, ser han ingen anden udvej end at rejse tilbage til 2017 og forsøge at finde sin anden halvdel, før verdens balance lider uoprettelig skade. Fang Rung befinder sig nu i et kapløb med tiden for både at redde sig selv og verden.
  Biografpremiere: Torsdag 16. november
  Instruktion: Max Kestner
  Skuespillere: Carsten Bjørnlund, Sofia Helin, Marijana Jakovic m.fl.
  Spilletid: 01:27
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 58min

  Tilladt over 11 år

  Den unge Karl Marx

  15:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 26-årige Karl Marx er i 1844 på vej i eksil med sin hustru, Jenny, da han møder den socialistiske teoretiker, Friedrich Engels i Paris.

  Engels, der er søn af en industrialist med fabrikker i både Tyskland og England, er voldsomt interesseret i arbejderklassens elendige leveforhold og fremsætter vedvarende kritik af kapitalismens indvirkning på samfundet.

  Karl Marx fascineres af Engels, der leverer de sidste brikker til Marx’ verdensbillede, og sammen påbegynder de en årelang kamp for at bringe arbejderbevægelsen ind i den moderne æra. En kamp, der munder ud i det berømte værk ”Det kommunistiske manifest”.
  Biografpremiere: Torsdag 9. november
  Instruktion: Raoul Peck
  Skuespillere: August Diehl, Stefan Konarske, Vicky Krieps, Olivier Gourmet, Hannah Steele m.fl.
  Spilletid: 01:58
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 20min

  Tilladt over 11 år

  Human Flow

  15:20
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Over 65 millioner mennesker er blevet tvunget til at forlade deres hjem på grund af krig og forfølgelse, og vi ser lige nu den største flygtningekrise siden anden verdenskrig.

  ”Human Flow” er en storslået filmrejse under ledelse af den internationalt anerkendte kunstner og instruktør Ai Weiwei, som viser denne massemigration med et stærkt visuelt udtryk. Hans dokumentar skildrer både flygtningekrisens overvældende omfang og dens store menneskelige konsekvenser. Filmen er optaget i løbet af et begivenhedsrigt år og følger en række vedkommende historier om mennesker fra hele verden: Afghanistan, Bangladesh, Frankrig, Grækenland, Tyskland, Irak, Israel, Italien, Kenya, Mexico og Tyrkiet.

  ”Human Flow” dokumenterer disse menneskers desperate kamp for at finde sikkerhed, tag over hovedet og retfærdighed. Fra overfyldte flygtningelejre til farlige havoverfarter til pigtrådshegnede grænser; Fra desillusion til mod, udholdenhed og tilpasning; Fra længslen efter det liv, der blev forladt, til fremtidens ukendte potentiale. Filmen kommer på et tidspunkt, hvor tolerance, medmenneskelighed og tillid er vigtigere end nogensinde før.

  Dette fintfølende filmværk er en hyldest til menneskets ukuelighed og stiller spørgsmål, som vil komme til at definere dette århundrede: Vil verdenssamfundet kunne overvinde frygt, isolationisme og egeninteresse og i stedet vælge åbenhed, frihed og respekt for menneskeheden?
  Biografpremiere: Torsdag 9. november
  Instruktion: Ai Weiwei
  Skuespillere: Israa Abboud, Hiba Abed, Rami Abu Sondos
  Spilletid: 02:20
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 48min

  Tilladt over 11 år

  Gud taler ud

  15:40
  Sal D
  19:30
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Vi følger Uffe, en psykolog og selvbestaltet almægtig Gud, der bor på en stille villavej i Risskov.

  Uffe har tre sønner. Den ældste søn Mikkel er flyttet hjemmefra, og den mellemste søn Thomas forsøger at tage en HF, på trods af at han ikke tør bevæge sig væk fra hjemmet.

  Moren, Gerd Lillian, passer på drengen derhjemme, og er familiens faste holdepunkt.

  Familiens yngste søn Jens står midt i alt
  dette og er på tærsklen til at blive lidt mere voksen med et talent, der er ’gudsbenådet’ – han kan skrive.
  Biografpremiere: Torsdag 21. september
  Instruktion: Henrik Ruben Genz
  Skuespillere: Søren Malling, Lisa Nilsson, Marcus Gert, Jesper Asholt, Jacob Kvols m.fl.
  Spilletid: 01:48
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 01min

  Tilladt over 15 år

  The Killing of a Sacred Deer

  16:10
  Sal C
  18:40
  Sal C
  21:20
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Steven (Colin Farrell) er en ekstremt dygtig hjertekirurg og gift med Anna (Nicole Kidman), der er en højt respekteret øjenlæge. De lever et lykkeligt og rigt liv sammen med de to børn Kim på 14 år og Bob på 12. Steven har fået et nært venskab til den 16-årige dreng Martin (Barry Keoghan), som er forældreløs.

  Tingene tager en uventet og dyster drejning, da Steven introducerer Martin for familien. Gradvist krakelerer den verden, de kender, og Steven må gøre et chokerende offer for ikke at miste alt.

  Instruktør Yorgos Lanthimos vandt bedste manuskript ved dette års Cannes-festival og har tidligere instrueret ”Dogtooth” og ”The Lobster”.
  Biografpremiere: Torsdag 9. november
  Instruktion: Yorgos Lanthimos
  Skuespillere: Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Colin Farrell, Barry Keoghan, Raffey Cassidy m.fl.
  Spilletid: 02:01
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 38min

  Tilladt over 11 år

  Mens vi lever

  16:25
  Sal A
  19:00
  Sal F
  21:50
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Kristian er nyforelsket og klar til at starte sit liv sammen med Anne. En dag banker det på døren, og udenfor står Tommy.

  Kristian har ikke set Tommy i årevis og pludselig konfronteres han med en fortid, som han har gjort alt for at glemme.

  'Mens vi lever' er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid.
  Biografpremiere: Torsdag 26. oktober
  Instruktion: Mehdi Avaz
  Skuespillere: Nicolas Bro, Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Charlotte Munck m.fl.
  Spilletid: 01:38
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 16min

  Tilladt over 15 år

  VOLD - I kærlighedens navn

  16:40
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  For første gang er et filmhold lukket ind på det danske kvindekrisecenter Danner. Her oplever vi, hvordan kvinderne bag trygge mure samler kræfter og finder styrken til at rejse sig igen. Her bearbejder de deres oplevelser, får opbygget deres selvtillid og får hjælp til at bryde ud af det voldelige forhold, der sendte dem på krisecenter.

  Mødre og børn har trukket sig tilbage på deres værelser, alt er stille. Nattevagten tjekker, at alle døre er låst, og de frivillige, der har taget imod dagens opkald på nødtelefonen, kan pakke sammen. Selvom der er roligt bag de beskyttende mure i krisecentret, er livet for beboerne præget af et følelsesmæssigt kaos af frygt for fremtiden, sorg og en længsel efter den tabte kærlighed.

  En livsfarlig kærlighed i vis navn, volden mod dem bliver begået. Dag for dag, skridt for skridt arbejder personalet tålmodigt med at hjælpe kvinderne med at bearbejde oplevelserne og genopbygge deres selvtillid, så de kan skabe et nyt liv for dem selv og deres børn - uden vold.

  Hvert år bliver 33.000 danske kvinder udsat for partnervold og hvert år kommer 2.000 børn med deres mor på krisecenter.
  Biografpremiere: Onsdag 1. november
  Instruktion: Christina Rosendahl
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:16
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 31min

  Tilladt over 15 år

  Kære Far

  17:00
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Mød Bjørn og hans fire søstre, midt i livet. Da deres far dør finder de videohilsner, som han har efterladt til dem hver især.

  En hilsen fra det hinsides, som får dem til at stille spørgsmål til de valg de har truffet og hvordan man egentlig bedst tager vare på sit liv. Særligt det sidste får Bjørn til at beslutte sig for at se sit livs største frygt i øjnene.

  Instruktør Johan Löfstedts egen familie spiller sig selv i denne hjertevarme og usædvanlige film om livet, døden og om at have modet til at skabe forandring.
  Biografpremiere: Torsdag 19. oktober
  Instruktion: Johan Löfstedt
  Skuespillere: Björn Löfstedt, Gunilla Carlsén, Kina Löfstedt, Monica Sturzenbecker, Pelle Löfstedt
  Spilletid: 01:31
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 52min

  Anbefalet over 7 år

  Victoria og Abdul

  17:20
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den utrolige og sande historie om det uventede venskab, som opstår i slutningen af dronning Victorias lange regeringsperiode.

  Da den unge kontorassistent Abdul Karim rejser fra Indien for at deltage i dronningens halvtresårsjubilæum, overraskes han over at finde velvilje hos dronningen selv. Samtidig med at dronningen stiller spørgsmål til de begrænsninger hendes position medfører, opbygger de en uventet og hengiven alliance, som hendes hofholdning og inderkreds alle forsøge at ødelægge.

  Dronningen begynder at se en verden i forandring igennem nye øjne og genfinder sin menneskelighed, efterhånden som venskabet vokser sig stærkere og stærkere.
  Biografpremiere: Torsdag 2. november
  Instruktion: Stephen Frears
  Skuespillere: Judi Dench, Ali Fazal, Olivia Williams, Michael Gambon, Eddie Izzard
  Spilletid: 01:52
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 30min

  Ikke vurderet

  NOVAM ARTEM: CINEMATHEQUE

  19:00
  E - Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Novam Artem præsenterer igen i år CINEMATHEQUE, et prægtige filmmarathon der iscenesætter et line-up af i alt 14 værker fra den internationale filmscene.

  Som et afgørende alternativ til de kommercielle biograffilm, pirres her nysgerrigheden med et overdådigt udbud af stilarter; med alt imellem novelle-, animations- og kunstfilm. I løbet af denne 2,5 timers film-oplevelse præsenteres du for nogle af de dygtigste skabere af kortfilm - alle fra det endnu ukendte filmunivers.

  CINEMATHEQUE præsenterer et bredt udsnit af den internationale filmscene, og med fokus på film der endnu ikke har nået det store lærred, trods med potentialet dertil, iscenesætter CINEMATHEQUE filmscreenings i biografer landet over.

  LINE-UP:

  BEAR; af Nash Edgerton.

  OUT OF THE BLUE; af Mathias Broe.

  PLANET UNKNOWN; af Shawn Wang.

  HEMELPOORT; af Chris de Krijger.

  THE MAKER; af Zealous Creative.

  HUM; af Tom Teller.

  LUCKY; af Nash Edgerton.

  LA CAVERNA; af Hello Savants.

  BEYOND MOUNTAINS, MORE MOUNTAINS; Canada.

  A BEAUTIFUL BIRD; af Chris de Krijger.

  PRESTON; af Isart Digital.

  WOODS; af Ignas Meilunas.

  SPIDER; af Nash Edgerton.

  SIGNAL; af Armen Bazarian.
  Biografpremiere: Mandag 20. november
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:30
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 22. november

  The Killing of a Sacred Deer


  S

  Glasslottet


  Lady Macbeth


  En ubekvem sandhed 2


  Victoria og Abdul


  Rodin


  The Party


  Med krop og sjæl


  Darling


  I am not your negro


  QEDA


  Den unge Karl Marx


  Human Flow


  Gud taler ud


  Mens vi lever


  VOLD - I kærlighedens navn


  Kære Far


  Forfatter Nils Villemoes præsenterer: 'LEVIATHAN' til MINE AFTNER I PARADIS


  E

   torsdag 23. november

   Lumière!


   E

   Kolos på lerfødder


   E

   Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


   The Square


   E

   Gud taler ud


   Victoria og Abdul


   Glasslottet


   Rodin


   En ubekvem sandhed 2


   Mens vi lever


   I am not your negro


   Human Flow


   The Killing of a Sacred Deer


   Mordet i orientekspressen


   Kære Far


   Med krop og sjæl


   UNREST


   E

   QEDA


   Den unge Karl Marx


    fredag 24. november

    Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


    The Square


    Gud taler ud


    Victoria og Abdul


    Lumière!


    Glasslottet


    Rodin


    En ubekvem sandhed 2


    Mens vi lever


    I am not your negro


    Kolos på lerfødder


    The Killing of a Sacred Deer


    Mordet i orientekspressen


    Kære Far


    Med krop og sjæl


    QEDA


    Den unge Karl Marx


     lørdag 25. november

     Den utrolige historie om den kæmpestore pære


     Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


     Darling


     Med krop og sjæl


     En ubekvem sandhed 2


     The Party


     VOLD - I kærlighedens navn


     The Square


     Gud taler ud


     Victoria og Abdul


     Lumière!


     Glasslottet


     Mens vi lever


     Mordet i orientekspressen


     E

     I am not your negro


     Kolos på lerfødder


     The Killing of a Sacred Deer


     Human Flow


     Kære Far


     QEDA


     Den unge Karl Marx


      søndag 26. november

      Den utrolige historie om den kæmpestore pære


      Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


      Darling


      Med krop og sjæl


      En ubekvem sandhed 2


      The Party


      VOLD - I kærlighedens navn


      The Square


      Gud taler ud


      Victoria og Abdul


      Lumière!


      Glasslottet


      Rodin


      Mens vi lever


      I am not your negro


      Kolos på lerfødder


      The Killing of a Sacred Deer


      Human Flow


      Mordet i orientekspressen


      Kære Far


      QEDA


      Den unge Karl Marx


       mandag 27. november

       Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


       The Square


       Gud taler ud


       Victoria og Abdul


       Lumière!


       Rodin


       Glasslottet


       En ubekvem sandhed 2


       Mens vi lever


       I am not your negro


       Kolos på lerfødder


       Mordet i orientekspressen


       The Killing of a Sacred Deer


       Human Flow


       Kære Far


       Med krop og sjæl


       La Confession


       E

       QEDA


        tirsdag 28. november

        Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


        The Square


        Gud taler ud


        Victoria og Abdul


        Lumière!


        Glasslottet


        Rodin


        En ubekvem sandhed 2


        Mens vi lever


        I am not your negro


        Kolos på lerfødder


        The Killing of a Sacred Deer


        Mordet i orientekspressen


        Human Flow


        Kære Far


        Med krop og sjæl


        QEDA


        Den unge Karl Marx


         onsdag 29. november

         Glasslottet


         S

         Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


         The Square


         Gud taler ud


         Victoria og Abdul


         Lumière!


         Rodin


         En ubekvem sandhed 2


         Mens vi lever


         I am not your negro


         Kolos på lerfødder


         The Killing of a Sacred Deer


         Mordet i orientekspressen


         Med krop og sjæl


         Kære Far


         OPLÆSNING I PARADIS #41 - JULEOPLÆSNING


         E

         QEDA


          torsdag 30. november

          Thelma


          E

           fredag 1. december

           NAFF17 - Dirtbag: The Legend of Fred Beckey


           E

           NAFF17 - At vælge Senegal + Fishpeople


           E

           NAFF17 - Trail Builder + Flow + Deathgrip


           E

           NAFF17 - Depth Perception


           E

            lørdag 2. december

            NAFF17 - Una, Unac, Vrbas og Cetina + Step Up + m.fl.


            E

            NAFF17 - Eisodus + In Gora


            E

            NAFF17 - Reel Rock 12


            E

            NAFF17 - Crossroads + Finding the Line + 4634 Perception


            E

             søndag 3. december

             Samsara


             E

             NAFF17 - The Hard Way + Nordisk eXtrem Maraton


             E

             NAFF17 - The Unknown Runner


             E

             NAFF17 - Climbing Higher


             E

              mandag 4. december

              Moka


              E

               tirsdag 5. december

               AARHUS RADIOBIOGRAF #2: MØRK JUL


               E

                onsdag 6. december

                The Square


                S

                 torsdag 7. december

                 Vinterbrødre


                 E

                  søndag 10. december

                  Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


                  EE

                  JULEKLIP & BØRNEFILM - fra 5 år


                  E

                  JULEKLIP & BØRNEFILM - fra 3 år


                  E

                   mandag 11. december

                   TV-vært Maria Månson præsenterer: 'FUNNY GAMES' til MINE AFTNER I PARADIS


                   E

                   Paris Pieds Nus (Lost in Paris)


                   E

                    onsdag 13. december

                    Mordet i orientekspressen


                    S

                    Fanny og Alexander


                    E

                     søndag 17. december

                     Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?


                     EE

                     JULEKLIP & BØRNEFILM - fra 5 år


                     E

                     JULEKLIP & BØRNEFILM - fra 3 år


                     E

                      mandag 18. december

                      L'Amant Double


                      E

                       onsdag 20. december

                       Vinterbrødre


                       S

                        onsdag 27. december

                        En frygtelig kvinde


                        S

                         onsdag 3. januar

                         Wonder Wheel


                         S

                          onsdag 10. januar

                          Loveless


                          S

                           onsdag 17. januar

                           Three Billboards Outside Ebbing, Missouri


                           S