Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

onsdag 24. maj

Prøven


S

Their Finest Hour


Springtur i Toscana


Månens vogter - DK tale


Efter stormen


Sweet Dreams


E

Cézanne og Zola


Your Name - Org. tale - DK tekst


Lion


Chevalier


3 ting


Big Time - DOXBIO


Safari


Frantz


Du forsvinder


De fem benspænd


E

Manchester by the Sea


The Handmaiden


Moonlight


  onsdag 24. maj

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Prøven

  10:15
  S - Sal A
  14:10
  Sal E
  18:30
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Der er en god del suspense i Cristian Mungius suveræne Cannes-prisvinder (samme sted hvor han vandt Guldpalmen for ’4 måneder, 3 uger og 2 dage’).

  PRØVEN fortæller om lægen Romeo, som bor i en lille by i Rumænien. Sammen med hustruen Magda arbejder han hårdt for at give datteren Eliza de bedste forudsætninger for det voksenliv, som hun snart skal træde ind i. Eliza klarer sig fint i gymnasiet og forbereder sig på at studere videre i England, da hun lige før sin sidste eksamen udsættes for et groft overfald.

  Romeo er i tvivl om datterens evne til at klare den sidste eksamen i den ilde tilredte tilstand, hun befinder sig i, så han begynder at trække i snore, indhente vennetjenester og smøre, hvor smøres kan. Sådan gør man normalt i et samfund gennemsyret af korruption, vrede og paranoia, men det er ikke gratis at træde ud på den store glidebane – hverken psykologisk eller moralsk.
  Biografpremiere: Torsdag 11. maj
  Instruktion: Cristian Mungiu
  Skuespillere: Adrian Titieni, Maria-Victoria Dragus, Rares Andrici
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 57min

  Tilladt over 11 år

  Their Finest Hour

  14:10
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Under nazisternes bombeangreb på London i 1940 er Storbritannien i dyb krise.

  Landets ledere har desperat brug for at højne folkets moral. Man beslutter at sætte den uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole (Gemma Arterton) til at lave en patriotisk film, der kan give briterne håb og – forhåbentligt – inspirere USA til at gå ind i krigen.

  Sammen med en broget gruppe af filmarbejdere og skuespillere kastes Catrin ud på en rejse, hvor hun både finder sin stemme, kærligheden og filmmagien midt i krigens larm. En rørende, vittig og romantisk film instrueret af danske Lone Scherfig.
  Biografpremiere: Torsdag 4. maj
  Instruktion: Lone Scherfig
  Skuespillere: Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy m.fl.
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 58min

  Tilladt over 11 år

  Springtur i Toscana

  14:10
  Sal F
  18:40
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Beatrice er en speedsnakkende fantast og en wannabe grevinde, der elsker at få folk til at tro, at hun er en betroet ven af alverdens magtfulde ledere.

  Donatella er en mut, tatoveret og skrøbelig ung kvinde, der er opslugt af sin egen store hemmelighed. De er begge patienter på det sikrede psykiatriske bosted Villa Biondi i Toscana og beslutter sig for at tage flugten og tage på eventyr i det smukke område.

  En rejse, der hjælper dem til at opdage skønheden i det uperfekte. For på papiret er de komplet skøre men ude i samfundet blandt dem, som anses for at være raske, opfører de sig temmelig normalt.
  Biografpremiere: Torsdag 11. maj
  Instruktion: Paolo Virzì
  Skuespillere: Valeria Bruni Tedeschi, Micaela Ramazzotti, Valentina Carnelutti, Sergio Albelli, Tommaso Ragno
  Spilletid: 01:58
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 26min

  Anbefalet over 7 år

  Månens vogter - DK tale

  14:20
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Da den generte faun Mune ved en fejl bliver udpeget til Månens Vogter, ser underverdenens hersker Necros sit snit til at skabe kaos på Den Lille Planet, der bebos af en masse eventyrlige væsener. Alt går galt for Mune, og mens alles øjne er rettet mod faunen, stjæler Necros solen, hvorved også månen mister sit lys og kommer i fare.

  Det er nu op til Mune at genskabe balancen på planeten, og sammen med Solens Vogter Sohon og pigen Glimt drager han ud på en spændende og farefuld færd, for at redde solen, så den igen kan skinne over Den Lille Planet.
  Biografpremiere: Torsdag 11. maj
  Instruktion: Alexandre Heboyan, Benoît Philippon
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:26
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 57min

  Ikke vurderet

  Efter stormen

  14:30
  Sal A
  18:10
  Sal B
  20:50
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Ryota hænger fast i sin succesfulde fortid som prisvindende forfatter. Han bruger alle sine penge, som han nu tjener som privatdetektiv, på gambling, og han kan knapt nok betale børnebidrag. Efter at Ryotas far dør, kan han se, at hans aldrende mor og hans smukke ekskone lader til at være kommet videre i deres liv.

  Han genoptager kontakten til sin først skeptiske familie og kæmper for at tage kontrol over sin egen eksistens og sit forhold til hans unge søn. Indtil en stormfuld sommeraften give familien en chance for at knytte bånd igen.

  Den prisvindende og anerkendte instruktør Kore-eda Hirokazu er tilbage med en stærk historie om familiebånd og trækker mere end nogensinde på sine egne, personlige erfaringer og minder.
  Biografpremiere: Onsdag 24. maj
  Instruktion: Hirokazu Kore-eda
  Skuespillere: Hiroshi Abe, Yôko Maki, Taiyô Yoshizawa
  Spilletid: 01:57
  Censur: Ikke vurderet

  2t 14min

  Ikke vurderet

  Sweet Dreams

  14:40
  Sal D
  19:00
  E - Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Den italienske mesterinstruktør Marco Bellocchios filmatisering af Massimo Gramellinis selvbiografiske bestseller, kredser om dybe følelsesmæssige ar efterladt af en dysfunktionel familie og uforløst moderlig kærlighed.

  Kun 9 år gammel mister Massimo pludseligt og voldsomt sin mor, og det får afgørende indflydelse på resten af hans liv. Han bliver en dygtig journalist, men er rastløs og skifter fokus fra fodbold til krigen i Bosnien og er ude af stand til at knytte sig til andre.

  Indtil den dag han møder kvinden, der tvinger ham til at gøre op med fortiden. Elegant fortalt med spring frem og tilbage i tiden og smukt filmet.
  Biografpremiere: Torsdag 25. maj
  Instruktion: Marco Bellocchio
  Skuespillere: Bérénice Bejo, Valerio Mastandrea, Fabrizio Gifuni, Guido Caprino, Barbara Ronchi
  Spilletid: 02:14
  Censur: Ikke vurderet

  1t 57min

  Anbefalet over 7 år

  Cézanne og Zola

  14:50
  Sal C
  21:20
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  40 års gensidig beundring, kunstnerisk rivalisering og dybt venskab.
  Som teenagere delte de alt - håb, tvivl, frygt og ambitioner, drømmen om berømmelse og rigdom.

  At Paul Cézanne kom fra en rig familie og Émile Zola fra en fattig, gjorde ikke nogen forskel. Sammen forlod de Aix en-Provence til fordel Paris - Montmartre og Batignolles. Der udlevede de det berømte bohemeliv med kvinder, absint og kultur. Men deres liv formede sig forskelligt, og mens Émile fik mere og mere succes med sine skriverier udviklede Paul sig til en ikke helt så vellykket kunstner.

  Guillaume Canet og Guillaume Gallienne spiller de to franske kulturelle legender: forfatteren Émile Zola og maleren Paul Cézanne i dette smukke 1800-tals drama.
  Biografpremiere: Torsdag 18. maj
  Instruktion: Danièle Thompson
  Skuespillere: Guillaume Canet, Guillaume Gallienne, Alice Pol, Déborah François Pierre Yvon
  Spilletid: 01:57
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 47min

  Anbefalet over 7 år

  Your Name - Org. tale - DK tekst

  16:00
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den største japanske filmsucces på denne side af ’Chihiro og heksene’ handler om Mitsuha og Taki, som krydser spor samtidig med at en stor komet nærmer sig Japan. Mitsuha bor på landet, men længes efter byen. Taki studerer i Tokyo og drømmer om landet. De har aldrig mødt hinanden, men i deres drømme bytter de krop og bevæger sig ind i et parallel-univers, hvor de kommunikerer med hinanden via deres smartphones.

  ’Your name’ er en sværmerisk, følelsesfuld kærlighedsfantasi, der udspiller sig på et såre naturalistisk hverdagsbagtæppe – sat i scene og tegnet frem af Makota Shinkai, hvis forførende, virtuose streg og overvældende billedmagiske evner allerede har givet ham prædikatet som Hayao Miyazakis naturlige arvtager.
  Biografpremiere: Torsdag 4. maj
  Instruktion: Makoto Shinkai
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:47
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Lion

  16:30
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Han er tusindvis af kilometer hjemmefra og ender med at blive adopteret af et par i Australien.

  25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

  ”Lion” er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. Filmen er produceret af holdet bag storfilm som ”Kongens store tale”. På rollelisten ses bl.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire), Rooney Mara (Carol) og Nicole Kidman (Australia).
  Biografpremiere: Torsdag 9. februar
  Instruktion: Garth Davis
  Skuespillere: Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman, David Wenham, Nawazuddin Siddiqui
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  1t 45min

  Ikke vurderet

  Chevalier

  16:30
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  "EN AF ÅRETS MEST ORIGINALE FILM"
  Filmmagasinet Ekko - 5 stjerner

  Seks mænd på en fisketur i det ægæiske hav, beslutter at lege en særlig leg. Under legen skal der tages blodprøver og synges karaoke, slås på tæven og grædes salte tårer uden grænser for nederdrægtighederne eller det maskuline hykleri.

  Ved rejsens ende, vil kun én mand kunne kalde sig Chevalier - den bedste mand. Menneskets adfærd sættes under lup, og det bliver forrygende underholdende og bidende ondt.

  Tsangari holder fanen for absurde græske komedier højt, og leverer et ganske foruroligende billede af tilstandene i den vestlige civilisation.

  Pressen skriver:

  "DEJLIG GALSKAB OG RELEVANTE POINTER"
  Cinemazone.dk - 4 stjerner

  "KVIK PÅ TANKENS FØDDER OG RIG PÅ IDÉER"
  Politiken - 4 hjerter

  "UNDERHOLDENDE OG TANKEVÆKKENDE"
  Berlingske Tidende - 4 stjerner

  "EN BLANDING AF FLUERNES HERRE, AGATHA CHRISTIE, CARL MAR-MØLLER OG THE LOBSTER"
  Information
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Athina Rachel Tsangari
  Skuespillere: Yorgos Kendros, Panos Koronis, Vangelis Mourikis, Makis Papadimitriou, Yorgos Pirpassopoulos, Sakis Rouvas
  Spilletid: 01:45
  Censur: Ikke vurderet

  1t 29min

  Tilladt over 11 år

  3 ting

  16:40
  Sal E
  19:40
  Sal D
  21:30
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Mikael, en højtbegavet sprængstofekspert, har sammen med en gruppe serbiske kriminelle har stjålet 60 millioner kroner.

  I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe sig en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram.

  Han skal opholde sig på et hotel, indtil retssagen starter, og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: at PET tilvejebringer en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en bestemt kasse fra et opbevaringslager, og at han kan modtage en bestilling på to gange takeaway-butter chicken fra et spisested i Valby.
  Biografpremiere: Torsdag 18. maj
  Instruktion: Jens Dahl
  Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen, Jacob Lohmann, Lærke Winther
  Spilletid: 01:29
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 28min

  Ikke vurderet

  Big Time - DOXBIO

  16:50
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Et filmportræt af Danmarks verdenskendte arkitekt. Bjarke Ingels startede ud som en ung mand, der drømte om at lave tegneserier, og nu er han udråbt af The Wall Street Journal til “en af arkitektverdens største stjerner”.

  BIG TIME følger ham over en periode på 5 år (2011-2016), mens han kæmper for at fuldføre sin største projekt til dato. Vi kommer både med bag den kreative proces og det uendelige antal kompromiser, som arbejdet kræver, og vi er med, når privatlivet presser sig på.

  Hans firma Bjarke Ingels Group (BIG) har fået opgaven at designe og bygge en af de skyskrabere, der skal erstatte tvillingetårnene, der styrtede sammen den 11. september 2001. Mens han er i gang med at skabe en bygning, som kommer til at ændre selveste New Yorks skyline, bliver han ramt af noget så jordnært som helbredsmæssige udfordringer.

  Filmen giver et intimt indblik i denne nyskabende og ambitiøse dansker, som hele verden fejrer som et geni.
  Biografpremiere: Onsdag 3. maj
  Instruktion: Kaspar Astrup Schröder
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:28
  Censur: Ikke vurderet

  1t 31min

  Ikke vurderet

  Safari

  17:10
  Sal C
  22:15
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Dokumentarfilmen 'Safari' tager til Namibia ud på savannen, hvor flere jægere er på jagt efter dagens bytte.

  Filmen er et indblik i jagtsafariens verden, og den østrigske instruktør står tidligere bag Paradis-trilogien bestående af Paradis Håb, Paradis Kærlighed og Paradis Tro.
  Biografpremiere: Torsdag 25. maj
  Instruktion: Ulrich Seidl
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:31
  Censur: Ikke vurderet

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Frantz

  17:20
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ’Frantz’ fortæller om den unge enke Anna Hoffmeister, hvis lidenskaber genvækkes, da en ung franskmand kort efter Første Verdenskrig dukker op i hendes tyske hjemby og lægger blomster ved en tysk soldats grav.

  ’Filmen handler om krigens omkostninger, opgejlet nationalisme og alt det andet velkendte. Men gør det elegant og overraskende og betagende billedskønt,’ skrev Politikens Kim Skotte hjem fra Venedig, hvor Paula Beer modtog pris for sit fantastiske skuespil.

  François Ozon (Otte kvinder – og ét mord’, Potiche, Selv i de bedste hjem) er en elegantier af Guds nåde og udvirker mirakler med en billedside, der overvejende er holdt i sort-hvid, men som med stor effekt changerer over i farvefilm, når historien fordrer det.
  Biografpremiere: Torsdag 30. marts
  Instruktion: François Ozon
  Skuespillere: Pierre Niney, Paula Beer, Ernst Stötzner, Marie Gruber, Johann von Bülow
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  1t 57min

  Tilladt over 15 år

  Du forsvinder

  19:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  En af de største udfordringer vi står overfor i de kommende år er, at hjerneforskningen vil omskrive vores ide om hvad det vil sige at være menneske. Vi bliver simpelthen tvunget til at nytænke hvem vi er, hvordan vi opfatter verden og hvordan vi dømmer vores egne og andres handlinger.

  Mia er gift med den succesrige skoleleder Frederik, som afsløres i at have begået et alvorligt underslæb. Har han gjort det af egen fri vilje eller er han blevet ramt af en personlighedsændring på grund af en hjernesvulst?

  Mia forsøger desperat at finde ud, hvad der er sket og hvilken mand hun egentlig er gift med, og hun vil gøre alt for redde sit ægteskab og sin familie. Men hvis Mias tre lykkeligste år var sammen med Frederik, mens han var hjerneskadet, hvem var hun så gift med før? DU FORSVINDER er en film om at miste fodfæste, og sætter fokus på spørgsmålet om vi har en fri vilje eller er styret af hjernens kemi.
  Biografpremiere: Torsdag 20. april
  Instruktion: Peter Schønau Fog
  Skuespillere: Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 30min

  De fem benspænd

  19:15
  E - Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Man kunne sikkert have forudset noget øjenåbnende, da Lars von Trier satte sig for at lave sin første dokumentar. Men næppe noget så produktivt, morsomt og underholdende som dette portræt af Jørgen Leth, der skærer ansigter og tålmodigt kæmper, mens han udsættes for 'fem benspænd' af sin intrigante ven og kollega.

  Udgangspunktet er Jørgen Leths berømte kortfilm, 'Det perfekte menneske' (1967), som Leth skal genindspille scener fra, men nu efter Lars von Triers helt urimelige og særprægede regler. Legen og dogmet er smågenialt i sig selv, men filmen siger også noget væsentligt om iscenesættelse som form og metode - og om en instruktør, der prøver at ramme Leth på den kontrolsyge, som von Trier mener, er hans kardinaldyd.

  En film fuld af fælder og forhindringer – og med besøg i både Cuba, Bombay og Bruxelles. Et af de mest skattede metaværker i den bølge af kreativ dansk dokumentarfilm som har manifesteret sig i det nye årtusinde.
  Biografpremiere: Fredag 21. november
  Instruktion: Lars von Trier
  Skuespillere: Claus Nissen, Jørgen Leth, Lars von Trier
  Spilletid: 01:30
  Censur:

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Manchester by the Sea

  21:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter storebroderens død tvinges Lee Chandler til at overtage ansvaret for sin teenage nevø.

  Det vender op og ned på alt i Lees liv, og tvinger ham til at skulle tage stilling til, hvordan han har levet sit liv hidtil.

  Kenneth Lonergan (You Can Count On Me) har instrueret, og udover Casey Affleck medvirker Lucas Hedges i rollen som teenagedrengen Patrick, der mister sin alt far for tidligt. I øvrige roller ses bl.a. Kyle Chandler og Michelle Williams.
  Biografpremiere: Torsdag 19. januar
  Instruktion: Kenneth Lonergan
  Skuespillere: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 24min

  Tilladt over 15 år

  The Handmaiden

  21:00
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'The Handmaiden' en episk, gudesmuk og absorberende fortælling fyldt med spænding og kærlighed fra mesteren Park Chan-wook der tidligere har instrueret mesterværket 'Old Boy'.

  I 1930'ernes Japansk-besatte Korea bliver pigen Sookee ansat som handmaiden til den Japanske rigmandsdatter Hideko, som lever et tilbagetrukket liv på en stor landejendom med hendes dominerende onkel.

  Men Sookee har en hemmelighed. Hun er i virkeligheden en tyv, som arbejder for en svindler, der håber at Sookee kan hjælpe ham med at forføre rigmandsdatteren, så han kan få del i familieformuen. Men situationen ændrer sig da Sookee og Hideko opdager nogle uventede følelser for hinanden.
  Biografpremiere: Onsdag 12. april
  Instruktion: Chan-wook Park
  Skuespillere: Min-hee Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Jo, Tae-ri Kim
  Spilletid: 02:24
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 51min

  Tilladt over 11 år

  Moonlight

  21:30
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  MOONLIGHT er et intimt og følsomt portræt af en ung mand, der vokser op i et af Miamis hårdere belastede kvarterer.

  Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever. Vold og stofmisbrug hører til dagens orden, men i forgrunden er der også ømhed, gribende menneskelige relationer og bryderier med den seksuelle identitet. Alt sammensat i perspektiv af en forbløffende sikker instruktion og ført til dørs af den smukkeste billedside.

  MOONLIGHT vandt prisen for BEDSTE FILM (Drama) ved årets Golden Globe-uddeling, og spås store vinderchancer ved den kommende Oscar-uddeling.
  Biografpremiere: Torsdag 9. februar
  Instruktion: Barry Jenkins
  Skuespillere: Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Janelle Monáe, Naomie Harris
  Spilletid: 01:51
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  torsdag 25. maj

  Prøven


  Their Finest Hour


  Springtur i Toscana


  Månens vogter - DK tale


  Efter stormen


  Sweet Dreams


  Cézanne og Zola


  Your Name - Org. tale - DK tekst


  Lion


  Chevalier


  3 ting


  Big Time - DOXBIO


  Safari


  Frantz


  Du forsvinder


  Manchester by the Sea


  The Handmaiden


  Moonlight


   fredag 26. maj

   Prøven


   Their Finest Hour


   Springtur i Toscana


   Månens vogter - DK tale


   Efter stormen


   Sweet Dreams


   Cézanne og Zola


   Your Name - Org. tale - DK tekst


   Lion


   Chevalier


   3 ting


   Big Time - DOXBIO


   Safari


   Frantz


   Du forsvinder


   Manchester by the Sea


   The Handmaiden


   Moonlight


    lørdag 27. maj

    Prøven


    Their Finest Hour


    Springtur i Toscana


    Månens vogter - DK tale


    Sweet Dreams


    Cézanne og Zola


    Efter stormen


    E

    Your Name - Org. tale - DK tekst


    Lion


    Chevalier


    3 ting


    Safari


    Frantz


    Du forsvinder


    Manchester by the Sea


    The Handmaiden


    Moonlight


     søndag 28. maj

     Prøven


     Their Finest Hour


     Springtur i Toscana


     Månens vogter - DK tale


     Efter stormen


     Sweet Dreams


     Cézanne og Zola


     Your Name - Org. tale - DK tekst


     Lion


     Safari


     3 ting


     Big Time - DOXBIO


     Spectator Records - Op i røg


     E

     Frantz


     Du forsvinder


     Manchester by the Sea


     The Handmaiden


     Moonlight


      mandag 29. maj

      Prøven


      Their Finest Hour


      Springtur i Toscana


      Månens vogter - DK tale


      Efter stormen


      Sweet Dreams


      Cézanne og Zola


      Your Name - Org. tale - DK tekst


      Lion


      Chevalier


      3 ting


      Big Time - DOXBIO


      Safari


      Frantz


      Du forsvinder


      Hjertets vej


      E

      Manchester by the Sea


      The Handmaiden


      Moonlight


       tirsdag 30. maj

       Prøven


       Their Finest Hour


       Springtur i Toscana


       Månens vogter - DK tale


       Sweet Dreams


       Cézanne og Zola


       Your Name - Org. tale - DK tekst


       Lion


       Ikke her for at blive elsket


       3 ting


       Big Time - DOXBIO


       Safari


       E

       Frantz


       Efter stormen


       Du forsvinder


       Manchester by the Sea


       The Handmaiden


       Moonlight


        onsdag 31. maj

        Efter stormen


        S

        Prøven


        Their Finest Hour


        Springtur i Toscana


        Månens vogter - DK tale


        Sweet Dreams


        Cézanne og Zola


        Your Name - Org. tale - DK tekst


        Lion


        Chevalier


        3 ting


        Big Time - DOXBIO


        Safari


        Frantz


        Du forsvinder


        OPLÆSNING I PARADIS #39


        E

        Manchester by the Sea


        The Handmaiden


        Moonlight


         torsdag 1. juni

         The Beatles: Sgt. Pepper 50 år


         E

          lørdag 3. juni

          Wolf and Sheep


          E

           søndag 4. juni

           Once Upon a Time in the West


           E

           ENCOUNTERS - En kortfilmsserie


           E

            tirsdag 6. juni

            Heartstone


            E

             onsdag 7. juni

             Wolf and Sheep


             S

              torsdag 8. juni

              Heartstone


              E

              Kvinde, ukendt


              E

               mandag 12. juni

               RETHINK NORMALITY: SILVER LININGS PLAYBOOK


               E

               Danserinden


               E

                onsdag 14. juni

                Kvinde, ukendt


                S

                 torsdag 15. juni

                 Den bedste mand


                 E

                  fredag 16. juni

                  RETHINK NORMALITY: KÆRLIGHEDENS SMERTE


                  E

                   lørdag 17. juni

                   Yoga-film: Breath of the Gods


                   E

                    mandag 19. juni

                    Kvinden fra Brest


                    E

                     onsdag 21. juni

                     Den bedste mand


                     S

                     EFC: KLUMPFISKEN


                     E

                      torsdag 22. juni

                      EFC: BLANDT MÆND OG FÅR


                      E

                      EFC: THE UNTAMED


                      E

                       lørdag 24. juni

                       Yoga-film: Breath of the Gods


                       E

                       EFC: ABOVE AND BELOW


                       E

                       EFC: METALHEAD


                       E

                        søndag 25. juni

                        EFC: LAST MEN IN ALEPPO


                        E

                        EFC: THE WAR SHOW


                        E

                        EFC: VICTORIA


                        E

                         onsdag 28. juni

                         Sieranevada


                         S

                         Babettes Gæstebud


                         E

                          torsdag 29. juni

                          Når noget slutter


                          E

                          Veronikas to liv


                          E

                           onsdag 5. juli

                           Hjertets vej


                           S

                            onsdag 12. juli

                            Kæmpen


                            S

                             onsdag 19. juli

                             Tulipanfeber


                             S

                              onsdag 26. juli

                              En hustlers dagbog


                              S

                              Himmelskibet


                              E

                               onsdag 2. august

                               May God Save Us


                               S