Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

søndag 27. maj

Skjold & Isabel


12:30

Mit Grønland


13:1016:00

Farvel til Tyskland


13:40

C'est la Vie


13:5017:00

Isle of Dogs


14:0014:00

Loving Vincent


14:00

Hotel Europa


14:15

Lucky


15:10

Lady Bird


16:00

Efter stormen


16:00

Hvad vil folk sige


16:40

Utøya 22. Juli


Charmøren


The Post


Workshop


Tully


The Square


Call me by your name


Foxtrot


Ud af intet


  søndag 27. maj

  1t 06min

  Tilladt for alle

  Skjold & Isabel

  12:30
  Sal C
  17:30
  Sal A
  20:10
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Skjold på 17 og Isabel på 18 er ikke længere kærester, men de vil for altid være hinandens første kærlighed. Filmen kaster os med ind i en hvirvelvind af samtaler, skænderier og lykkelige øjeblikke hen over en lang sommer i København.

  En sårbar og forvirrende tid for de to, hvor de prøver at definere hvem de selv er, både som par og hver for sig. De er viklet ind i kærlige følelser og et stærkt venskab, og har svært ved at lade hinanden gå, så for at bryde med sine følelser beslutter Isabel sig for at flytte alene til Barcelona. Men vil deres nye frihed give Skjold og Isabel svarene på hvem de er?

  Emil Næsby Hansen er fluen på væggen, der ubesværet og uden at bryde ind er med det unge par i op- og nedture, og som får alle følelsesnuancerne med. Fra den romantiske kærlighed og den ulidelige ensomhed til den poetiske frihed, med den danske sommer som humørsyg baggrund.
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Emil Næsby Hansen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:06
  Censur: Tilladt for alle

  1t 35min

  Tilladt for alle

  Mit Grønland

  13:10
  Sal D
  16:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Anders beslutter at tage til Grønland for at undervise i en lille afsides by - Tiniteqilaaq i Østgrønland som er en Inuit landsby med 80 indbyggere. Hans forældre bakker absolut ikke op om beslutningen, da de da har en forventning om, at han skal overtage familiegården, men Anders har brug for et sceneskift og nye udfordringer.

  Forholdene er meget beskedne i den isolerede landsby, og livet er barsk – mere barsk end Anders havde forestillet sig. Beboerne tager i første omgang ikke godt imod Anders fra Danmark, og hvis han skal gøre sig nogen forhåbninger om at hjælpe familierne - og ikke mindst børnene - må Anders tage en vigtig beslutning.

  Han må lære bygdens mennesker og ikke mindst deres skikke og traditioner at kende. Når først han gør det, vil et helt nyt eventyr og en helt ny verden åbne sig for Anders…
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Samuel Collardey
  Skuespillere: Anders Hvidegaard
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for alle

  1t 43min

  Tilladt over 11 år

  Farvel til Tyskland

  13:40
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  2. verdenskrig er slut, de allierede har overtaget magten i Tyskland, og de jøder, der har overlevet Holocaust, er blevet placeret i amerikanske rehabiliteringslejre.

  Her møder vi David Bermann og hans venner, der alle hurtigst muligt ønsker at forlade Tyskland og rejse til USA. Men det er ikke helt billigt. For at skaffe penge, starter David og de andre en forretning, hvor de med lidt uærlige kneb, sælger lagner og håndklæder til de tyske borgere.

  Forretningen går strygende, men da den amerikanske efterretningstjeneste mistænker David for at have været i ledtog med nazisterne, indleder de en undersøgelse og tvinger David til at generindre den grusomme tid fra koncentrationslejren. Han gemmer nemlig på en hemmelighed.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Sam Garbarski
  Skuespillere: Moritz Bleibtreu, Antje Traue, Tim Seyfi, Mark Ivanir, Anatole Taubman
  Spilletid: 01:43
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 55min

  Tilladt for alle

  C'est la Vie

  13:50
  Sal B
  17:00
  Sal D
  19:00
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre – ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvor bryllupspar valfarter til for at fejre den store dag.

  Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

  Eric Toledano og Olivier Nakache, duoen bag det verdensomspændende mega-hit ”De urørlige”, er tilbage med en ny komedie, der er en hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Olivier Nakache og Eric Toledano
  Skuespillere: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Eye Haidara m.fl.
  Spilletid: 01:55
  Censur: Tilladt for alle

  1t 41min

  Anbefalet over 7 år

  Isle of Dogs

  14:00
  E - Sal C
  14:00
  E - Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  E
  Filmen er instruktør Wes Andersons seneste værk og ligesom tidligere får han hjælp fra en perlerække af store skuespillere og kunstnere som Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Frances McDormand og Yoko Ono m.fl.

  Filmen fortæller historien om ATARI KOBAYASHI, en 12-årig dreng i den korrupte Borgmester Kobayashis varetægt. Da alle hunde i Megasaki City forvises til en enorm losseplads-ø, tager Atari afsted i et miniature Junior-Turbo propelfly og flyver til Trash Island for at finde sin forsvundne bodyguard-hund, Spots.

  Med assistance fra en flok umage hunde-venner, påbegynder han en episk rejse, der vil få altafgørende betydning for Megasaki Citys fremtid.
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Wes Anderson
  Skuespillere: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton
  Spilletid: 01:41
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  Loving Vincent

  14:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er skabt som verdens første 100% olieanimerede film. 150 kunstnere har malet hvert eneste ene af de malerier, der krævedes til filmens 65.000 frames.
  Resultatet er en farvestrålende, fascinerende og berørende beretning om skaberglæde og lidenskab produceret af Oscar-vindende Breakthru Films og Trademark Films.

  Det er den 29. juli 1890. En såret mand vakler ned ad gaden i den lille franske by Auvres. Han holder sine hænder mod et frisk skudsår i maven. Manden er Vincent Van Gogh – på det tidspunkt endnu ukendt for omverden, i dag en af historiens største kunstnere. Hans tragiske død er til den dag i dag omgærdet af mystik og spekulationer. Hvem var det, der skød?

  LOVING VINCENT er en helt usædvanlig form for film, der omfavner Van Goghs kunstnerskab, skæbne og død gennem hans stemme i sine breve og giver nyt liv til karaktererne på hans malerier.
  Biografpremiere: Torsdag 15. marts
  Instruktion: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
  Skuespillere: Douglas Booth, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk m.fl.
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 25min

  Ikke vurderet

  Hotel Europa

  14:15
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det store Hotel Europa i Sarajevo får fint besøg på årsdagen for drabet på ærkehertug Frantz Ferdinand - et drab, der var med til at starte 1. Verdenskrig.

  Mens hotellets bestyrer venter på dagens æresgæst, planlægger køkkenpersonalet en strejke, da de ikke har fået løn i flere måneder. På taget optager journalister en TV-debat i den historiske anledning, der kaster et lys over hvor forholdet mellem bosniere og serbere egentlig er i dag.

  Fra hotellets tagterrasse til stripklubben i kælderen, via receptionen, vaskerummet og køkkenet; spændingerne stiger og Hotel Europa forvandles til en ideologisk trykkoger.
  Biografpremiere: Torsdag 22. marts
  Instruktion: Danis Tanovic
  Skuespillere: Snezana Vidovic, Izudin Bajrovic, Vedrana Seksan mfl.
  Spilletid: 01:25
  Censur: Ikke vurderet

  1t 28min

  Tilladt for alle

  Lucky

  15:10
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er en åndelig rejse, hvor vi følger den 90-årige kæderygende ateist, Lucky og alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken.

  Efter at have overlevet alle sine samtidige venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv... samt en 100 år gammel skildpadde. På vejen møder han mange ligesindede mærkværdige karakterer, hvormed han kan diskutere meningen med livet.
  Biografpremiere: Torsdag 5. april
  Instruktion: John Carroll Lynch
  Skuespillere: Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston, Ed Begley Jr., Tom Skerritt
  Spilletid: 01:28
  Censur: Tilladt for alle

  1t 34min

  Anbefalet over 7 år

  Lady Bird

  16:00
  Sal F
  19:10
  Sal C
  21:20
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Christine er i mere end almindeligt teenageoprør i Sacramento – Californiens svar på Midtvesten. Hun vil så langt væk fra barndomshjemmet som muligt.

  Hun vil ikke engang bruge det navn, hendes forældre gav hende ved dåben, men det, hun har givet sig selv: Lady Bird. Men hun er endt på den lokale kristne high school, hvor hun har svært ved at passe ind og vakler mellem de forskellige kliker. Alt imens drømmer hun om at komme på college ovre på Østkysten – hvor de har kultur. Derhjemme kæmper hun samtidig bitre kampe med sin mor, som altid kritiserer hende.

  Det bliver ikke bedre af, at hendes far mister sit arbejde og moderen må tag ekstra vagter. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken.
  Biografpremiere: Torsdag 26. april
  Instruktion: Greta Gerwig
  Skuespillere: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Odeya Rush, Laurie Metcalf, Lucas Hedges
  Spilletid: 01:34
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 57min

  Ikke vurderet

  Efter stormen

  16:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Ryota hænger fast i sin succesfulde fortid som prisvindende forfatter. Han bruger alle sine penge, som han nu tjener som privatdetektiv, på gambling, og han kan knapt nok betale børnebidrag. Efter at Ryotas far dør, kan han se, at hans aldrende mor og hans smukke ekskone lader til at være kommet videre i deres liv.

  Han genoptager kontakten til sin først skeptiske familie og kæmper for at tage kontrol over sin egen eksistens og sit forhold til hans unge søn. Indtil en stormfuld sommeraften give familien en chance for at knytte bånd igen.

  Den prisvindende og anerkendte instruktør Kore-eda Hirokazu er tilbage med en stærk historie om familiebånd og trækker mere end nogensinde på sine egne, personlige erfaringer og minder.

  "Mesterlig, poetisk og med en stor visuel musikalitet"
  CinemaOnline - 6 stjerner

  "En filmisk maggiterning, der stiller store livsspørgsmål og giver nuancerede svar."
  Filmmagasinet Ekko - 5 stjerner

  "Fantastisk. Kan få noget, som vi alle befinder os i, døgnet rundt, omskabt til poesi."
  Filmselskabet DRK - 5 stjerner

  "Kore-edas bedste film i et årti."
  POV International - 5 stjerner
  Biografpremiere: Onsdag 24. maj
  Instruktion: Hirokazu Kore-eda
  Skuespillere: Hiroshi Abe, Yôko Maki, Taiyô Yoshizawa
  Spilletid: 01:57
  Censur: Ikke vurderet

  1t 46min

  Tilladt over 15 år

  Hvad vil folk sige

  16:40
  Sal B
  18:50
  Sal B
  21:00
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  16-årige Nisha lever et dobbeltliv: Hjemme hos sin pakistanske familie er hun den perfekte datter, men når hun er ude med sine venner, er hun en normal, norsk teenager. En dag afsløres hendes dobbeltliv og to verdner kolliderer voldsomt, da hendes far tager Nisha i at kysse med sin norske kæreste.

  For at sætte et eksempel, beslutter Nishas forældre sig for at kidnappe deres egen datter og placere hende hos slægtninge i Pakistan. Nisha befinder sig nu et for hende fremmed land, hvor hun må lære at tilpasse sig forældrenes levevis.

  HVAD VIL FOLK SIGE er et rørende drama om det komplekse forhold mellem far og datter. Det er historien om en ung kvinde, der må finde sin egen vej i livet, og den 18-årige hovedrolleindehaver Maria Mozdah gør en imponerende debut på det store lærred.

  I rollen som faren ses Adil Hussain, som flere måske vil genkende fra internationale succeser som LIFE OF PI.

  Anmelderne skriver:

  “Formidabel sans for nuancerne”
  Jyllands-Posten - 5 stjerner

  ”Et mesterstykke i autenticitet og filmisk fortællelyst”
  ELLE - 5 stjerner

  ”Fængslende”
  Avisen.dk - 5 stjerner

  “Nervepirrende intenst”
  Kinosaur - 5 stjerner

  ”Nuanceret og vigtig” ”en gave til den skandinaviske filmskat”
  Filmmagasinet Nosferatu - 5 stjerner

  "Flot og vedkommende"
  Politiken - 4 hjerter
  Biografpremiere: Torsdag 19. april
  Instruktion: Iram Haq
  Skuespillere: Maria Mozdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna mfl.
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 30min

  Tilladt over 15 år

  Utøya 22. Juli

  18:00
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er baseret på terrorangrebet i 2011, hvor højreekstremisten Anders Behring Breivik dræbte 69 unge nordmænd og sårede utallige andre på en socialdemokratisk sommerlejr.

  Fortællingen følger en ung, fiktionel kvinde ved navn Kaja, der er på ø-lejren med sin lillesøster Emilie, da de modtager nyhederne om bombeangrebet i Oslo.

  Filmen er instrueret af Erik Poppe, der tidligere står bag Kongens valg. Poppe har med det ømtålelige materiale valgt at lave en film, der på ingen måde dyrker monstret Breivik, men til gengæld handler om de mennesker, der betalte prisen for hans højreekstremistiske galskab.
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: Erik Poppe
  Skuespillere: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 40min

  Tilladt over 11 år

  Charmøren

  18:00
  Sal E
  21:35
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Hver aften vender den flotte og charmerende Esmail (Ardalan Esmaili) tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre en ny kvinde.

  Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah (Soho Razanejad), som ser lige igennem det smukke ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed.

  Ardalen Esmaili leverer én af årets mest uforglemmelige skuespilpræstationer som Esmail og Milad Alami, der debuterer som spillefilmsinstruktør, giver os her én af nyere tids mest relevante og originale film om kærlighedens svære vilkår i en ulige verden.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Milad Alami
  Skuespillere: Lars Brygmann, Stine Fischer Christensen, Morten Hee Andersen
  Spilletid: 01:40
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 56min

  Tilladt over 11 år

  The Post

  18:20
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen. Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?

  Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham, der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee, hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
  Biografpremiere: Torsdag 5. april
  Instruktion: Steven Spielberg
  Skuespillere: Alison Brie, Tom Hanks, Carrie Coon, Meryl Streep, Michael Stuhlbarg
  Spilletid: 01:56
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 53min

  Ikke vurderet

  Workshop

  19:20
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  The Workshop foregår i Sydfrankrig og handler om teenagedrengen Antoine, der sammen med en lille gruppe andre unge deltager i en skriveworkshop henover sommeren som led i deres jobaktivering.

  Her skal de med hjælp fra den berømte forfatterinde Olivia sammen skrive en krimiroman. Løbende som deres romaner udvikler sig, bliver Antoine mere provokerende og aggressiv over for især Olivia, der på trods af dette finder hans forstyrrende tanker fascinerende.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Laurent Cantet
  Skuespillere: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean
  Spilletid: 01:53
  Censur: Ikke vurderet

  1t 34min

  Anbefalet over 7 år

  Tully

  19:55
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen handler om Marlo, der netop har født sit tredje barn og får ikke meget hjælp på hjemmefronten af sin travle mand.

  Moren har brug for hjælp, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, forholder hun sig skeptisk, men ender med at takke ja.

  Manuskriptforfatter Diablo Cody og instruktør Jason Reitman har tidligere arbejdet sammen på filmene Juno og Young Adult. I sidstnævnte spillede Charlize Theron også hovedrollen.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Jason Reitman
  Skuespillere: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass, Ron Livingston,
  Spilletid: 01:34
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 22min

  Tilladt over 15 år

  The Square

  20:40
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Christian (Claes Bang) er en succesfuld kurator på et stort og anerkendt kunstmuseum i Stockholm.

  En dag bliver hans telefon og pung stjålet, hvilket sætter spørgsmål ved hans progressive verdenssyn og fattede facade. Samtidig skal han håndtere åbningen af en ny kunstinstallation, ‘The Square’.

  ”The Square” vandt Guldpalmen ved Cannes Festivalen 2017.
  Biografpremiere: Torsdag 23. november
  Instruktion: Ruben Östlund
  Skuespillere: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary
  Spilletid: 02:22
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 12min

  Tilladt over 11 år

  Call me by your name

  21:10
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sony Pictures’ romantiske drama ”Call Me By Your Name” med instruktion af italienske Luca Guadagnino (’I Am Love’, ’A Bigger Splash’) blev en af de helt store filmoplevelser på Sundance 2017.

  I filmen møder vi Elio, som forelsker sig dybt I sin fars sommerpraktikant Oliver. For Elio bliver det en sommer, han aldrig glemmer, og som han i tankerne siden vender tilbage til igen og igen.

  'Call Me By Your Name' er baseret på den amerikanske forfatter André Acimans anmelderroste roman & som i øvrigt selv har en lille rolle i filmen.

  'Call Me By Your Name' har fået manuskript af 89-årige James Ivory, som tilbage i 80’erne og 90’erne bl.a. skrev manuskript til klassikere som 'Howards End' og 'Resten af dagen'.
  Biografpremiere: Torsdag 1. februar
  Instruktion: Luca Guadagnino
  Skuespillere: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel
  Spilletid: 02:12
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 50min

  Tilladt over 11 år

  Foxtrot

  21:40
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Da ægteparret Michael og Dafna opsøges af forsvarsmyndighederne i deres hjem med en grusom besked om, at deres søn Jonathan er omkommet i krigen, reagerer de lige stærkt men på hver sin måde. For Dafna bliver det et så voldsomt chok, at hun øjeblikkelig besvimer, hvorimod Michael reagerer ved at overmandes af et voldsomt raseri. Desuden bliver den voldsomme nyhed for ham også en katalysator for et opgør med fortiden og ikke mindst sin mor.

  Som Einstein siges at have sagt, er tilfældigheder Guds måde at forblive anonym på. Filmen er historien om en mands dans med sin egen skæbne. Det er en filosofisk lignelse, der forsøger at undersøge det noget vage begreb ”Skæbne” gennem en fortælling om en far og hans søn. De er langt fra hinanden, men trods afstanden og den dybe adskillelse mellem dem, ændrer de alligevel hinandens skæbne men også deres egne skæbner.
  Biografpremiere: Torsdag 10. maj
  Instruktion: Samuel Maoz
  Skuespillere: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray, Shira Haas
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 46min

  Tilladt over 15 år

  Ud af intet

  21:50
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Fatih Akin har med ’Ud af intet’ bedrevet sin stærkeste film siden gennembrudsfilmen ’Gegen die Wand’ - med en fantastisk Diane Kruger (hun tog skuespillerprisen i Cannes) i rollen som Katja, som kommer på katastrofekurs, da hendes mand og barn dræbes af en bilbombe i Hamborg.

  Familie og venner støtter med alt, hvad de har lært, men den sorgramte kvindes hævntørst og behov for opklaring er lige så bundløs som hendes sorg – og så har vi ellers opskriften på en thriller, der hurtigt placerer publikum på den yderste sædekant.

  Og da det er Akin, så er hele historien naturligvis forankret i tredimensionelle figurer, et lebendigt, spraglet persongalleri og miljøbeskrivelser, der er til at tage og føle på. Filmen er årets tyske Oscar-kandidat og vandt dette års Golden Globe for ’bedste udenlandske film’.
  Biografpremiere: Torsdag 12. april
  Instruktion: Fatih Akin
  Skuespillere: Diane Kruger, Denis Moschitto, Numan Acar, Samia Muriel Chancrin
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  mandag 28. maj

  Skjold & Isabel


  Utøya 22. Juli


  C'est la Vie


  Mit Grønland


  Farvel til Tyskland


  Call me by your name


  Loving Vincent


  Hotel Europa


  Lucky


  Lady Bird


  Efter stormen


  Bobbi Jene


  Hvad vil folk sige


  Foxtrot


  Charmøren


  The Post


  Workshop


  Tully


  The Square


  Ud af intet


   tirsdag 29. maj

   Skjold & Isabel


   Utøya 22. Juli


   C'est la Vie


   Mit Grønland


   Farvel til Tyskland


   Call me by your name


   Loving Vincent


   Hotel Europa


   Lucky


   Lady Bird


   Efter stormen


   Bobbi Jene


   Hvad vil folk sige


   Foxtrot


   Charmøren


   The Post


   West Side Story - CIN


   E

   MARIA AF CALLAS


   E

   The Square


   A Ghost Story - CIN


   E

   Ud af intet


    onsdag 30. maj

    The Journey


    S

    Skjold & Isabel


    Utøya 22. Juli


    C'est la Vie


    Mit Grønland


    Farvel til Tyskland


    Call me by your name


    Loving Vincent


    Hotel Europa


    Lucky


    Lady Bird


    Efter stormen


    Bobbi Jene


    Hvad vil folk sige


    Foxtrot


    Charmøren


    The Post


    Workshop


    Tully


    The Square


    Ud af intet


     torsdag 31. maj

     Isle of Dogs


     E

     Breathe


     E

     Fædre og sønner


     E

     Oplæsning med Pop-Op Poeterne


     E

      lørdag 2. juni

      Sommeren 1993


      E

      Best F(r)iends


      E

       søndag 3. juni

       De Syv Samuraier - Søndag i Paradis


       E

        mandag 4. juni

        Racer and the Jailbird


        E

         tirsdag 5. juni

         Jagten på den forsvunde skat - CIN


         E

         Anna Karenina: Vronskys Story - CIN


         E

          onsdag 6. juni

          C'est la Vie


          S

          Fædre og sønner


           torsdag 7. juni

           Racer and the Jailbird


           E

            fredag 8. juni

            Sommeren 1993


            E

             mandag 11. juni

             Vi ses deroppe


             E

             STOR SOM EN SOL


             E

              tirsdag 12. juni

              Gøgereden - CIN


              E

              Johannes Nyholm i retrospektiv: Dockpojken, Drömmar från Skogen og Las Palmas


              E

              Moonrise Kingdom - CIN


              E

               onsdag 13. juni

               Isle of Dogs


               S

               Vampyr


               E

                torsdag 14. juni

                Vi ses deroppe


                E

                Den Skyldige


                E

                 mandag 18. juni

                 Huset ved Havet


                 E

                  tirsdag 19. juni

                  The Godfather - CIN


                  E

                  The Inertia Variations - CIN


                  E

                   onsdag 20. juni

                   Racer and the Jailbird


                   S

                    tirsdag 26. juni

                    The Godfather: Part II - CIN


                    E

                    Before Sunrise - CIN


                    E

                     onsdag 27. juni

                     Den Skyldige


                     S

                      tirsdag 3. juli

                      Before Sunrise - CIN


                      E

                       onsdag 4. juli

                       Huset ved Havet


                       S

                        tirsdag 10. juli

                        Vildt blod - CIN


                        E

                         tirsdag 17. juli

                         Vildt blod - CIN


                         E

                          tirsdag 24. juli

                          Menneskejagt - CIN


                          E

                           tirsdag 31. juli

                           Da Harry mødte Sally - CIN


                           E

                            tirsdag 7. august

                            Hvisken og råb - CIN


                            E

                            Da Harry mødte Sally - CIN


                            E

                             tirsdag 14. august

                             Bonnie og Clyde - CIN


                             E

                             Manden der skød Liberty Valance - CIN


                             E

                              onsdag 15. august

                              La Dolce Vita


                              E