Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122
Filtrer visningen:

lørdag 23. september

Paula


E

Patriarken


Borg


Aldrig mere i morgen


Barndom - DOXBIO


Nye Tider


Gods Own Country


Stefan Zweig: Farvel til Europa


En fremmed flytter ind


Lys i mørket


I min datters navn


Ay Lav Yu Tuu


Arlette: En historie vi aldrig må glemme


Kvinden fra Brest


Manifesto


Manchester by the Sea


Moonlight


  lørdag 23. september

  2t 03min

  Ikke vurderet

  Paula

  13:40
  Sal F
  17:00
  E - Sal A
  20:40
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Maleren Paula Modersohn-Becker (1876-1907) levede hele sit korte, men intense kunstnerliv i skyggen af sin mand Otto Modersohn, men i kunsthistorien har hun indtaget sin retmæssige plads som radikal fornyer af den tyske modernisme (Louisiana udstillede en række af hendes værker i 2015).

  Hun var også kendt for sit nære venskab med digteren Rainer Maria Rilke, hvis ‘Requiem für eine Freundin’ er skrevet til hende. Filmen er både et stemningsmættet og farverigt kunstnerportræt og en skildring af de benhårde vilkår, som kvinderne, rige som fattige, levede under omkring år 1900.

  Med stærke skuespilpræstationer af Carla Juri som Paula og Albrecht Schuch som hendes mand Otto Modersohn.
  Biografpremiere: Torsdag 21. september
  Instruktion: Christian Schwochow
  Skuespillere: Carla Juri, Albrecht Schuch, Roxane Duran, Joel Basman, Stanley Weber
  Spilletid: 02:03
  Censur: Ikke vurderet

  1t 43min

  Ikke vurderet

  Patriarken

  13:40
  Sal G
  18:20
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  New Zealand, 1960erne. To Maori-fårehyrdefamilier er livslange fjender med rivaliserende forretninger. Mahana-familiens yngste søn, 14-årige Simeon, vil gerne arbejde i marken sammen med mændene, men familiens overhoved, den traditionsbundne bedstefar Tamihana, beordrer at han skal blive hos kvinderne på familiens gård.

  En dag opdager Simeon et gammelt fotografi, der måske kan afsløre sandheden bag den årelange fejde mellem Maori-familierne. Kommer sandheden frem, sætter Simeon ikke kun sin egen fremtid på spil, men hele sammenhængskraften for den tæt forbundne Mahana-familie.

  Med PATRIARKEN bringer holdet bag 'Once Were Warriors' og 'Whale Rider' en bevægende fortælling om familieværdier, kærlighed og forsoning, og samtidig er filmen et kærligt portræt af New Zealands enestående Maori-kultur og landets storslåede og smukke landskaber.

  PRESSEN SKRIVER:
  "FANTASTISK ... HUMOR, DRAMA OG UTROLIGT SMUKKE NATURSCENER"
  Kulturbunkeren, 5 stjerner

  "INDSIGTSFULD, STÆRK OG RØRENDE HISTORIE"
  Berlingske Tidende, 4 stjerner

  "STORSLÅET"
  Dagbladet Arbejderen, 5 stjerner

  "BEVÆGENDE FORTÆLLING OM KÆRLIGHED, UDSTØDELSE OG FORSONING"
  Cinemazone , 4 stjerner


  "GRIBENDE GOD FAMILIEFORTÆLLING ... LUNER SJÆLEN, IMENS DEN DUVER IGENNEM DET FORTRYLLEDE OG USPOLEREDE NEW ZEALANDSKE LANDSKAB" - Kristeligt Dagblad, 4 stjerner

  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Lee Tamahori
  Skuespillere: Temuera Morrison, Akuhata Keefe, Nancy Brunning, Jim Moriarty, Regan Taylor
  Spilletid: 01:43
  Censur: Ikke vurderet

  1t 48min

  Anbefalet over 7 år

  Borg

  13:40
  Sal E
  18:15
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen 'Borg' handler om Wimbledon-finalen i 1980.

  Kampen mellem rivalerne Björn Borg og John McEnroe anses for at være den bedste tenniskamp nogensinde og for værende en af de største sportsbegivenheder i nyere tid.

  Sammen har tennisspillerne sat dybe aftryk på sportsverden som globale superstjerner og personligheder – nogle af de første indenfor sportens verden til at pådrage sig sådan en opmærksomhed.

  Sportsdramaet har Sverrir Gudnason til at portrættere svenskeren Bjorn Borg, mens Shia LaBeouf spiller hans rival.
  Biografpremiere: Torsdag 14. september
  Instruktion: Janus Metz Pedersen
  Skuespillere: Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny, Sverrir Gudnason m.fl.
  Spilletid: 01:48
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 36min

  Tilladt for alle

  Aldrig mere i morgen

  13:50
  Sal D
  18:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre end du tror?

  Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden.

  En Engel (Bodil Jørgensen), giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt i tre dage blandt sine efterladte.
  Thorvald indser hurtigt at de ikke reagerer helt som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent (Nicolas Bro), den unge kone (Marijana Jankovic) og hans bitre eks-kone (Britt Bendixen).
  Biografpremiere: Torsdag 31. august
  Instruktion: Erik Clausen
  Skuespillere: Erik Clausen, Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Marijana Jankovic, Britt Bendixen m.fl.
  Spilletid: 01:36
  Censur: Tilladt for alle

  1t 30min

  Ikke vurderet

  Barndom - DOXBIO

  14:10
  Sal C
  18:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den norske mesterinstruktør Margreth Olin viser i sin nyeste film, hvordan det ser ud, når børn får lov at gøre det, de er bedst til: at lege - uden hensyn til læreplaner, læringsmål og andre diktater.

  Olins sanselige og poetiske film lægger op til debat om det stadig stærkere fokus på, at stadig yngre børn skal tilegne sig akademisk kundskab.

  'Det tager tid at vokse op. Legen er barnets arbejde', siger instruktøren, og viser os det store i det små.
  Biografpremiere: Onsdag 6. september
  Instruktion: Margreth Olin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Ikke vurderet

  1t 36min

  Ikke vurderet

  Nye Tider

  14:20
  Sal B
  19:45
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen fortæller den gribende og fængslende historie om kampen for lige rettigheder for kvinder i Schweiz i 1971. Nora er, en ung husmor, der bor i en smuk lille landsby med sin mand og deres to sønner.

  Det schweiziske landliv er uberørt af de store sociale omvæltninger, som bevægelsen fra 1968 har medført. Noras liv er heller ikke påvirket; Hun er en stille person, der er glad for alle – indtil hun begynder at kæmpe for kvindernes valgret, som mændene skal stemme om ved en afstemning den 7. februar.

  NYE TIDER har vundet tre priser, heriblandt publikumsprisen på den trendsættende Tribeca Festival i New York, og har været en stor publikumssucces i hjemlandet, hvor den allerede er indstillet til næste års Oscar-nomineringer.
  Biografpremiere: Torsdag 14. september
  Instruktion: Petra Biondina Volpe
  Skuespillere: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner, Marta Zoffoli
  Spilletid: 01:36
  Censur: Ikke vurderet

  1t 44min

  Tilladt over 15 år

  Gods Own Country

  15:45
  Sal G
  21:50
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Johnny (Josh O'Connor) er en ung fårefarmer fra Yorkshire, der er følelsesmæssigt ude af balance. Han dyrker tilfældig sex med en fyr fra landsbyen og drikker sig helt bogstaveligt i hegnet om natten, men når dagen gryr, må han mande sig op og tage vare på familiens gård.

  Hans far er delvist lammet efter et hjerteanfald og sammen med sin bedstemor, er de ene om at drive farmen. Da læmmeperioden nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter derfor den unge rumæner Gheorge (Alec Secareanu).

  Gheorges ankomst får Johnny til måtte se sig selv i spejlet, men han bebrejder i første omgang Gheorge det, han ser. Følelserne sidder helt ude på tøjet, men langsomt tvinges kilen indad og begge de unge mænd, især Johnny, må betragte sig selv i et ganske anderledes lys.

  Filmen er instrueret af den debuterende Francis Lee og er delvist baseret på hans eget liv, hvor han som helt ung måtte vælge mellem at blive på familiens gård eller skifte spor.
  Biografpremiere: Torsdag 14. september
  Instruktion: Francis Lee
  Skuespillere: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Gemma Jones, Ian Hart,
  Spilletid: 01:44
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 46min

  Tilladt for alle

  Stefan Zweig: Farvel til Europa

  15:50
  Sal D
  19:45
  Sal A
  21:00
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Maria Schraders eksemplariske filmportræt følger den verdensberømte østrigske forfatters sidste leveår i eksil i Buenos Aires, New York og Brasilien, hvorfra han skrev sit litterære testamente, ’Verden af i går’.

  Som jødisk intellektuel kæmper Zweig (spillet af Josef Hader) for at finde sit moralske ståsted i forhold til det politiske ragnarok, han har lagt bag sig bag samt for at finde sig til rette i den nye hjemstavn, der ligger for ham og hustruen Lotte (Aenne Schwarz).

  Maria Schraders film er ikke så meget et karakterstudie som en sindstilstand – spundet ud over en politisk virkelighed, som trækker skræmmende mange tråde frem til vor tid. Helt ind i døden insisterer Zweig på sin menneskelighed. Selv om Hitlers regime fordømmer og brænder hans bøger, nægter forfatteren at fordømme Tyskland og dets folk.
  Biografpremiere: Torsdag 7. september
  Instruktion: Maria Schrader
  Skuespillere: Tómas Lemarquis, Barbara Sukowa, Josef Hader m.fl.
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for alle

  1t 38min

  Ikke vurderet

  En fremmed flytter ind

  16:00
  Sal C
  21:45
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Amanda bor alene med sin datter i Hvidovre, men en dag støder hun på Casper på Facebook. Tre måneder senere siger hun ja til en date, og her bliver Amanda smaskforelsket i den sjove og omsorgsfulde Casper, som også selv har en datter.

  Casper afslører, at han er arving til en af Danmarks rigeste familier, men også at det er en arv, han helst er foruden. Derfor virker det ikke så underligt, at det er ham, der ender med at rykke ind hos Amanda i hendes lille lejlighed. Men det er ikke kun Casper, der flytter ind, det samme gør et stort scenarie af intrigante familiemedlemmer og dramatiske venner, som via Facebook fletter sig ind i Amandas liv, indtil den dag telefonen ringer...

  'En fremmed flytter ind' er en dokumentarisk thriller, som baserer sig på Amandas virkelige oplevelser med Casper, som viser sig at være mange forskellige personer. Filmen bygger på den populære Third Ear podcast 'I et Forhold Med…'
  Biografpremiere: Torsdag 14. september
  Instruktion: Nicole N. Horanyi
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:38
  Censur: Ikke vurderet

  1t 40min

  Tilladt over 11 år

  Lys i mørket

  16:10
  Sal F
  21:45
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Aki Kaurismäki er anderledes fåmælt. Den finske lakoniker tackler flygtningekrisen uden at tabe en eneste af de sædvanlige takter. Hans Helsinki ligner altid en by, der gik i stå midt i 1950'erne. Her søger Khaled fra Syrien asyl. Han får afslag - Aleppo er jo en sikker by - og bliver overfaldet af nynazister fra Finlands Liberation Army. Samtidig er der en skjortesælger, som realiserer sin drøm om at blive restaurantejer. Alle de faste kræfter medvirker, og der bliver spillet autentisk blues på hvert gadehjørne.

  Det er mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest. Det er Kaurismäkis bedste film siden 'Manden uden fortid' og afgjort en mulig guldbjørnevinder.'
  Bo Green Jensen, Weekeendavisen (fra Berlin).
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Aki Kaurismäki
  Skuespillere: Ville Virtanen, Kati Outinen, Tommi Korpela, Sherwan Haji, Jörn Donner
  Spilletid: 01:40
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 27min

  Tilladt over 11 år

  I min datters navn

  16:10
  Sal E
  20:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Året er 1982. André Bamberski modtager den frygtelige besked, at hans 14-årige datter er død på sin ferie hos sin mor og stedfar i Tyskland.

  Han meddeles, at datterens død var en ulykke, men Bamberski er overbevist om, at det ikke forholder sig sådan og går i gang med at undersøge sagen, der ender med at blive en årelang kamp for retfærdighed.

  Historien er baseret på virkelige begivenheder.
  Biografpremiere: Torsdag 21. september
  Instruktion: Vincent Garenq
  Skuespillere: Daniel Auteuil, Sebastian Koch, Marie-Josée Croze, Lila-Rose Gilberti, Emma Besson
  Spilletid: 01:27
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 42min

  Ikke vurderet

  Ay Lav Yu Tuu

  16:20
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Ibrahim, who has studied in the US, decides to go back to his hometown; Tinne. He soon finds himself caught up in between two distinctively different cultures. Director Sermiyan Midyat’s warm, funny and glowing sequel feeds off these dilemmas.Introduced in the first film, Ibrahim’s American wife comes to Tinne. In the sequel, he ends up going to the US and all hell breaks loose. A series of amusing incidents follow one after another all the way from America to Tinne.
  Biografpremiere: Torsdag 21. september
  Instruktion: Sermiyan Midyat
  Skuespillere: Steve Guttenberg, Natalie Burn, Kevork Malikyan, Nikki Leigh, Gizem Karaca
  Spilletid: 01:42
  Censur: Ikke vurderet

  1t 10min

  Ikke vurderet

  Arlette: En historie vi aldrig må glemme

  18:10
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Arlette Andersen overlevede som ung jødisk pige et års fangenskab i nazisternes værste udryddelseslejr Auschwitz – og efterfølgende to barske dødsmarcher. Da hun vendte hjem til familien i et befriet Paris i sommeren 1945 var hun kun optaget af én ting - at vende tilbage til et normalt liv. På trods af tallet 74.853 tatoveret på sin arm lukkede Arlette Andersen ikke op for historien og for hendes oplevelser som kz-fange.

  Auschwitz var et afsluttet kapitel – indtil foråret 1990, hvor hun sagde ja til at holde foredrag, fortælle sin historien for første gang. Arlette Andersen følte sig provokeret over politiske kræfter, der påstod, at Holocaust og Auschwitz blot var en detalje i historien. Det satte hende i gang med at holde foredrag.

  Ingen skulle nogensinde glemme Auschwitz.

  Det blev til 426 foredrag, inden hun i foråret 2015 måtte stoppe. Næsten 100.000 mennesker har igennem 25 år hørt hendes historie. Filmen, Arlette – en historie vi ikke må glemme, er en beretning om at overleve rædslerne under Hitlers Holocaust - fortalt af Arlette Andersen selv gennem ét af hendes populære foredrag.

  Komponist Knud Møller har lavet musikken til en film med en mission og et håb om, at det aldrig må ske igen.

  Produceret af Kvist Film i samarbejde med Kasper Fuglsang Photography.
  Biografpremiere: Onsdag 17. maj
  Instruktion: Thomas Kvist Christiansen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:10
  Censur: Ikke vurderet

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  18:30
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Ikke vurderet

  Manifesto

  19:50
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'Manifesto' er den smukke spillefilmsdebut fra den anerkendte tyske kunstner Julian Rosefeldt.

  Med Oscar-vinder Cate Blanchett i den absolutte hovedrolle tages tilskueren med på en rejse i de sidste århundredes vestlige historie, fortalt gennem de politiske og kunstneriske manifester, der har præget og formet den. Blanchett spiller ikke mindre end 13 forskellige roller og leverer en sand tour de force af en skuespilpræstation.

  Gennem skiftevis absurde, voldsomme, rørende og morsomme scener skaber Rosefeldt og Blanchett en collage over vores fælles historie og sætter spørgsmålstegn ved vores samtid. 'Manifesto' er en helt særlig filmoplevelse, som skal opleves på det store lærred.
  Biografpremiere: Torsdag 24. august
  Instruktion: Julian Rosefeldt
  Skuespillere: Cate Blanchett, Erika Bauer, Carl Dietrich m.fl.
  Spilletid: 01:35
  Censur: Ikke vurderet

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Manchester by the Sea

  20:30
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter storebroderens død tvinges Lee Chandler til at overtage ansvaret for sin teenage nevø.

  Det vender op og ned på alt i Lees liv, og tvinger ham til at skulle tage stilling til, hvordan han har levet sit liv hidtil.

  Kenneth Lonergan (You Can Count On Me) har instrueret, og udover Casey Affleck medvirker Lucas Hedges i rollen som teenagedrengen Patrick, der mister sin alt far for tidligt. I øvrige roller ses bl.a. Kyle Chandler og Michelle Williams.
  Biografpremiere: Torsdag 19. januar
  Instruktion: Kenneth Lonergan
  Skuespillere: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 51min

  Tilladt over 11 år

  Moonlight

  21:45
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  MOONLIGHT er et intimt og følsomt portræt af en ung mand, der vokser op i et af Miamis hårdere belastede kvarterer.

  Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever. Vold og stofmisbrug hører til dagens orden, men i forgrunden er der også ømhed, gribende menneskelige relationer og bryderier med den seksuelle identitet. Alt sammensat i perspektiv af en forbløffende sikker instruktion og ført til dørs af den smukkeste billedside.

  MOONLIGHT vandt prisen for BEDSTE FILM (Drama) ved årets Golden Globe-uddeling, og spås store vinderchancer ved den kommende Oscar-uddeling.
  Biografpremiere: Torsdag 9. februar
  Instruktion: Barry Jenkins
  Skuespillere: Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Janelle Monáe, Naomie Harris
  Spilletid: 01:51
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  søndag 24. september

  Paula


  Patriarken


  Borg


  Aldrig mere i morgen


  Kvinden fra Brest


  Barndom - DOXBIO


  Nye Tider


  Gods Own Country


  Dunkirk


  En fremmed flytter ind


  Lys i mørket


  I min datters navn


  Ay Lav Yu Tuu


  Stefan Zweig: Farvel til Europa


  Arlette: En historie vi aldrig må glemme


  Manifesto


  Manchester by the Sea


  Moonlight


   mandag 25. september

   Paula


   Patriarken


   Borg


   Aldrig mere i morgen


   Kvinden fra Brest


   Barndom - DOXBIO


   Nye Tider


   Gods Own Country


   Dunkirk


   En fremmed flytter ind


   Lys i mørket


   I min datters navn


   Ay Lav Yu Tuu


   Stefan Zweig: Farvel til Europa


   Arlette: En historie vi aldrig må glemme


   Gensynet


   E

   Manifesto


   Manchester by the Sea


   Moonlight


    tirsdag 26. september

    Paula


    Patriarken


    Borg


    Aldrig mere i morgen


    Kvinden fra Brest


    Barndom - DOXBIO


    Nye Tider


    Gods Own Country


    Dunkirk


    En fremmed flytter ind


    Lys i mørket


    Blomstrende Efterår


    Ay Lav Yu Tuu


    Stefan Zweig: Farvel til Europa


    Arlette: En historie vi aldrig må glemme


    Manifesto


    I min datters navn


    Manchester by the Sea


    Moonlight


     onsdag 27. september

     Stefan Zweig: Farvel til Europa


     SS

     Paula


     Patriarken


     Borg


     Aldrig mere i morgen


     Kvinden fra Brest


     Barndom - DOXBIO


     Nye Tider


     Gods Own Country


     Dunkirk


     En fremmed flytter ind


     Ay Lav Yu Tuu


     I min datters navn


     Arlette: En historie vi aldrig må glemme


     Manifesto


     Manchester by the Sea


     Lys i mørket


     Moonlight


      torsdag 28. september

      RØGSIGNAL - MUSIKVIDEOPREMIERE:


      E

      Gud taler ud


      E

       lørdag 30. september

       I am not your negro


       E

       AFTER LOUIE m. gin & tonic


       E

        søndag 1. oktober

        Drengen og Verden


        E

        SEVENTEEN


        E

         mandag 2. oktober

         GAY SHORTS m. filmsnack


         E

         Good Time


         E

          tirsdag 3. oktober

          LESBIAN SHORTS m. filmsnack


          E

          Tom of Finland


          E

           onsdag 4. oktober

           I am not your negro


           S

           A Modern Man


           E

           Aarhus Fremad-direktør Nicolaj Wittendorf præsenterer: 'MIRAKLET I BERN' til MINE AFTNER I PARADIS


           E

            torsdag 5. oktober

            GENDER SHORTS m. filmsnack


            E

            Cairo Confidential


            E

             fredag 6. oktober

             RETAKE


             E

             Den tredje mand


             E

              lørdag 7. oktober

              Ronja Røverdatter - DK tale


              E

              A MILLION HAPPY NOWS


              E

               søndag 8. oktober

               Marin - Animation og symfoni


               E

                onsdag 11. oktober

                Gud taler ud


                S

                Kære Far


                E

                 torsdag 12. oktober

                 Byens lys


                 E

                 Brylluppet


                 E

                 Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                 The Party


                 E

                 Når du kigger væk


                  fredag 13. oktober

                  Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                   lørdag 14. oktober

                   Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                    søndag 15. oktober

                    Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                    Med krop og sjæl


                    E

                     mandag 16. oktober

                     Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                      tirsdag 17. oktober

                      Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                       onsdag 18. oktober

                       Gensynet


                       S

                       Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                       Mr. Holmes


                       E

                        torsdag 19. oktober

                        Darling


                        E

                        Vores vingård i Bourgogne


                        E

                        Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                         fredag 20. oktober

                         Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                          lørdag 21. oktober

                          Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                          Kære Far


                          E

                           søndag 22. oktober

                           Den utrolige historie om den kæmpestore pære


                            tirsdag 24. oktober

                            The Square


                            E

                             onsdag 25. oktober

                             The Party


                             S

                              torsdag 26. oktober

                              Lady Macbeth


                              E

                              Flugten til Nice


                              E

                              En fantastisk kvinde


                              E

                              REELTIME - Aarhus Filmværksted


                              E

                               tirsdag 31. oktober

                               Suspiria


                               E

                                onsdag 1. november

                                Kære Far


                                S

                                 torsdag 2. november

                                 Victoria og Abdul


                                 E

                                  lørdag 4. november

                                  Med krop og sjæl


                                  E

                                   søndag 5. november

                                   Noi Albinoi


                                   E

                                    onsdag 8. november

                                    Med krop og sjæl


                                    S

                                    Rådmand Rabih Azad-Ahmad præsenterer: 'STILLE KAOS' til MINE AFTNER I PARADIS:


                                    E

                                     torsdag 9. november

                                     Monsieur Verdoux


                                     E

                                     Den unge Karl Marx


                                     E

                                     The Killing of a Sacred Deer


                                     E

                                      onsdag 15. november

                                      Victoria og Abdul


                                      S

                                      Onkel Danny - Portræt af en karma cowboy


                                      E

                                       onsdag 22. november

                                       The Killing of a Sacred Deer


                                       S

                                       Forfatter Nils Villemoes præsenterer: 'LEVIATHAN' til MINE AFTNER I PARADIS


                                       E

                                        søndag 3. december

                                        Samsara


                                        E

                                         mandag 11. december

                                         TV-vært Maria Månson præsenterer: 'FUNNY GAMES' til MINE AFTNER I PARADIS


                                         E

                                          onsdag 13. december

                                          Fanny og Alexander


                                          E