Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

TANNATANNA

Premiere 6. oktober


SYNOPSIS
TANNA er filmet i det sydlige Stillehav hvor Wawa, en ung pige fra en af de sidste traditionelle stammer, forelsker sig i høvdingens barnebarn, Dain. Da en intern stammekrig eskalerer, bliver Wawa uvidende lovet væk til en anden som del af en fredsaftale. Det står klart for Wawa og Dain, at hvis de vil være sammen, må de flygte og starte et nyt liv sammen. Det elskende par løber væk, men jages af fjendtlige krigere, der vil slå dem ihjel. De må vælge mellem deres hjerter og stammens fremtid, mens landsbyboerne må kæmpe for at bibeholde deres traditionelle kultur og tilpasse sig de stigende krav om personlig frihed omverdenen stiller. TANNA er baseret på en sand historie og spilles af Yakel-folket i Vanuatu.PRESSEN SKRIVER:


"SYGT FLOT - CHARMERENDE VELSPILLET, DYBT HUMORISTISK" - POLITIKEN, 5 hjerter"ENESTÅENDE FILMOPLEVELSE, DER IKKE BLOT UDVIDER PUBLIKUMS HORISONT MEN OGSÅ VORES BEVIDSTHED" - CPHCULTURE.DK, 5 stjerner"DYBT BEVÆGENDE, ANDERLEDES OG ORIGINAL FILM - EN SMUK OG RØRENDE OPLEVELSE"

- NORDJYSKE STIFTSTIDENDE, 5 stjerner"EN BETAGENDE OG UNIVERSEL FORTÆLLING OM I KÆRLIGHEDENS NAVN AT TURDE

ÆNDRE SAMFUNDET- DYBT OVERBEVISENDE OG NÆRVÆRENDE" - MOOVY.DK, 5 stjerner"’TANNA’ HAR EN VARM, SKINNENDE LIVSKRAFT... EN FRYD FOR ØJNE OG ØRER, MEN

OGSÅ FOR HJERTET" - FILMPULS.DK, 5 stjernerSE BL.A. FILMEN HER:

Gloria, København

Empire, København

Øst for Paradis, Aarhus

Cafe-biografen, Odense

Biffen, Aalborg

Nicolai Bio, Kolding

Katuaq Bio, Grønland