Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

HVAD VIL FOLK SIGE

PREMIERE 19. APRIL 201816-årige Nisha lever et dobbeltliv: Hjemme hos sin pakistanske familie er hun den perfekte datter, men når hun er ude med sine venner, er hun en normal, norsk teenager. En dag afsløres hendes dobbeltliv og to verdner kolliderer voldsomt, da hendes far tager Nisha i at kysse med sin norske kæreste.

For at sætte et eksempel, beslutter Nishas forældre sig for at kidnappe deres egen datter og placere hende hos slægtninge i Pakistan. Nisha befinder sig nu et for hende fremmed land, hvor hun må lære at tilpasse sig forældrenes levevis.

HVAD VIL FOLK SIGE er et rørende drama om det komplekse forhold mellem far og datter. Det er historien om en ung kvinde, der må finde sin egen vej i livet, og den 18-årige hovedrolleindehaver Maria Mozdah gør en imponerende debut på det store lærred.

I rollen som faren ses Adil Hussain, som flere måske vil genkende fra internationale succeser som LIFE OF PI.

HVAD VIL FOLK SIGE er instruktør Iram Haqs anden spillefilm. Hendes første film I AM YOURS havde premiere på Toronto International Film Festival og har modtaget flere internationale priser.

"Et godt stykke historiefortælling, som bliver endnu mere gribende, når man ved at historien er selvbiografisk" - Allan Hunter, Screen Int.

SE FILMEN I BL.A.:

Øst for Paradis, Aarhus

Grand Teatret, København

Empire Bio, København

Valby Kino

Biffen, Aalborg

Cafébiografen Odense

Nicolai Bio, Kolding

Søllested Bio

Husets Biograf, Esbjerg

Værløse Bio

Vig Bio

Nørre Aaby Bio

Tisvilde Bio

Korsør Bio

Biohuset Lemvig

Trommen Hørsholm