Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mine Aftner i Paradis - Sorg og Glæde
MINE AFTNER I PARADIS. Vi viser filmen SORG OG GLÆDE, som indledes af professor og overlæge ved Aarhus Universitetshospital Lars Østergård. Paradisets Engle byder på et glas vin før filmen.
Event
Mine Aftner i Paradis - Sorg og Glæde

Mine Aftner i Paradis - Sorg og Glæde

Sammen med Paradisets Engle byder vi velkommen til MINE AFTNER I PARADIS. Denne gang viser Nils Malmros' SORG OG GLÆDE.

Filmen indledes af professor og overlæge ved Aarhus Universitetshospital Lars Østergård.

Billetten inkluderer et glas vin, der serveres før filmen.

OM FILMEN:
Nils Malmros har gennem en række film genskabt sin opvækst, barndom og ungdom og fortalt om forelskelsen i de uopnåelige piger. Han har inviteret tilskuerne ind i sit liv på godt og ondt, med sorg og glæde.

Hans film har været båret af en betagende og livsbekræftende, ind imellem sorgmunter melankoli ved den ulykkelige kærlighed.
Med ”Sorg og Glæde” blotlægger han med en sjælden grad af åbenhed og kunstnerisk mod et afgørende kapitel af sit smertelige voksenliv.

Jakob Cedergren og Helle Fagralid spiller hovedrollerne som ægteparret, der oplever den størst mulige sorg og ulykke i deres liv, og på et nærmest håbløst fundament skal de alligevel forsøge at nå frem til den gensidige og modne kærlighed.

"STÆRKT, BEVÆGENDE OG VEDKOMMENDE" - 5 stjerner, BT

"ENESTÅENDE" - 5 stjerner, EKSTRA BLADET

"RANK, SPARTANSK OG REN" 5 stjerner, POLITIKEN

"INPONERENDE NÆNSOMHED " 5 stjerner, BERLINGSKE