Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 25. juli
Kammerater

Mandag 26. juli
Kammerater

Tirsdag 27. juli
Kammerater

Onsdag 28. juli
Kammerater

Torsdag 29. juli
Kammerater

Fredag 30. juli
Kammerater

Lørdag 31. juli
Kammerater

Søndag 01. august
Kammerater

Mandag 02. august
Kammerater

Tirsdag 03. august
Kammerater

Onsdag 04. august
Kammerater

Kammerater

Kammerater

USSR, Novocherkassk, 1962. Ludmila er medlem af det lokale kommunistparti. Hun er en trofast forkæmper for det kommunistiske regime og dets idealer, og hun foragter oppositionen.

Under en arbejdsstrejke på den lokale fabrik, er hun vidne til at hæren skyder med skarpt på demonstranterne - en massakre. Efterfølgende dækker staten over massakren. Der lægges nyt asfalt, så blodsporene forsvinder, ligene køres ud af byen til et hemmeligt sted, og samtlige borgere bliver bedt om at holde mund.
Denne begivenhed ændrer Ludmilas syn på det kommunistiske projekt. Hendes egen datter er forsvundet under strejken, og hun påbegynde en farlig eftersøgning og opklaring.

Selvom Dear Comrades er baseret på en sand historie fra d. 2. juni 1962, som blev hemmeligholdt helt frem til 90’erne, så er filmen et universelt og højaktuelt drama om politisk tilsløring af sandhed.