Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 25. juli
Gunda

Mandag 26. juli

Tirsdag 27. juli

Onsdag 28. juli

Torsdag 29. juli
Gunda
Velkommen til Babybio i Paradis! Vi åbner dørene kl. 9.15 og har varm kaffe på kanden, inkluderet i billetten. Filmstart kl. 10.00.

Fredag 30. juli

Lørdag 31. juli

Søndag 01. august

Mandag 02. august

Tirsdag 03. august

Onsdag 04. august

Event
Gunda

Gunda

GUNDA er en enestående smuk film som har meget på hjerte, og som på fascinerende vis formidler det helt uden ord. Hvor hans tidligere film AQUARELA var en fortælling om menneskets skrøbelighed her på jorden, minder den russiske mesterinstruktør Viktor Kosakovsky os denne gang om, at vi bebor vores klode sammen med milliarder af andre dyr.

Han lader kameraet dvæle ved ét enkelt af disse dyr – soen Gunda – og de andre grise, høns og køer, der udgør hendes nærmeste omgangskreds. Der er ingen ekspert-interviews i ‘Gunda’, og filmen er langt fra dokumentarfilmens klassiske konventioner. Men ved at lade os betragte dyrenes adfærd i blændende smukke, sort-hvide billeder lader Kosakovsky os forstå, at der er både intelligens og følelser inde bag trynen, næbbet og mulen.

ANMELDERNE SKRIVER:
Filmmagasinet Nosferatu - 6 stjerner
"stråler brændende klart"

Berlingske - 5 stjerner
"mageløs"

Jyllands-Posten - 5 stjerner
"original og fascinerende"

Filmmagasinet Ekko - 5 stjerner
"gudesmuk"

Information
"elementært rørende"

Citylights - 5 stjerner
"meditativ og sanselig oplevelse"

Moovy - 5 stjerner
"en must see-oplevelse"