Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Dazed and Confused - CIN
Event
Dazed and Confused - CIN

Dazed and Confused

Austin, Texas, en sommerdag og -nat, 1976. Varmen er trykkende, håret er langt og der er svaj i bukserne og guddommelige urter i rullepapiret i Richard Linklaters coming of age-kultklassiker ‘Dazed and Confused’.

Det er sidste skoledag på Lee High School – og følelserne sidder uden på tøjet. Men selvom moden og rusmidlerne måske hører en svunden tid til, føles portrættet af teenageårenes frustrationer, forventninger, sociale magtspil, kærlighed og seksuelle udfoldelser aldeles aktuelt.

Se eller gense Milla Jovovich som hashrygende hippie, Ben Affleck som voldelig ’senior’, Jason London som sarkastisk football-rebel fuld af ungdommelig verdenssmerte og Matthew McConaughey som skørtejæger med hang til lidt for unge piger.

En film hvis shooting star cast i det hele taget sjældent er set bedre og hvor musikken spiller med hele vejen igennem – Fra Aerosmiths ’Sweet Emotion’ over ’Cherry Bomb’ med The Runaways til Bob Dylans ’Hurricane’. Og jep, filmens titel er selvfølgelig nappet fra Jake Holmes evergreen, som Led Zeppelin udødeliggjorde på deres debutalbum.

Vises uden undertekster.