Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Night of the Living Dicks + The Helsinki Mansplaining Massacre
Splattergys med lækre øl! Glæd jer til at gyse og grine med kortfilmene NIGHT OF THE LIVING DICKS og HELSINKI MANSPLAINING MASSACRE fra finske instruktør Ilja Rautsi. Efter filmene er Ilja Rautsi med til en snak på Zoom.
Event
Night of the Living Dicks + The Helsinki Mansplaining Massacre

Night of the Living Dicks + The Helsinki Mansplaining Massacre

Splattergys med lækre øl! Glæd jer til at gyse og grine med kortfilmene NIGHT OF THE LIVING DICKS og HELSINKI MANSPLAINING MASSACRE fra finske instruktør Ilja Rautsi.

NIGHT OF THE LIVING DICKS
(19 min.)

Night of the Living Dicks er en sort/hvid horror-komedie om Venla på 24, der har fået mere end nok af at støde på dick pics, hvor end hun befinder sig på internettet. Ved en fejl finder hun et par briller, som afslører hvilke mænd, der er nogle rigtige pikhoveder. Men da disse monstre opdager, at deres sande form er blottet, bliver hun jaget vildt, og hun må slå hovedet på sømmet af et eksplosivt mareridt af kønsorganer - og kønsroller.HELSINKI MANSPLAINING MASSACRE
(15 min)

Efter et biluheld vågner Essi og hendes kæreste op i et hus fyldt med mænd, hvis brændende ønske er at forklare hende, hvordan verden hænger sammen. Kan Essi klare at nikke og se lyttende ud, eller skal der skrappere midler i brug?

Efter visningen serverer vi kolde øl i caféen.