Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 01. december
Invictus - Mine aftner i Paradis
Velkommen til MINE AFTNER I PARADIS! Vi viser filmen INVICTUS med introduktion af journalist Ulrik Haagerup og vin efter filmen.

Event
Invictus - Mine aftner i Paradis

Invictus - Mine aftner i Paradis

Velkommen til MINE AFTNER I PARADIS!

Sammen med vores støtteforening Paradisets Engle kan vi præsentere endnu en sæson med MINE AFTNER I PARADIS! En filmserie med håndplukkede filmoplevelser til det store lærred, som indledes af en kendt Aarhus-personlighed, der har en helt særlig tilknytning til enten filmen eller måske til en helt særlig biografoplevelse, som de har haft i vores hyggelige sale.

Denne aften får vi besøg af journalist Ulrik Haagerup som introducerer filmen INVICTUS.

Efter visningen byder vi på et glas vin og uformel hygge i foyeren.


Ulrik Haagerup er en Cavling-belønnet journalist og forhenværende nyhedsdirektør ved Danmarks Radio. Han er grundlægger og leder af Constructive Institute ved Aarhus Universitet, der beskæftiger sig med konstruktive nyheder og journalistik, der har til formål at inspirere, nuancere og pege på løsninger på de problemstillinger vi dagligt møder i mediebilledet.

OM FILMEN:
Da Nelson Mandela bliver præsident i Sydafrika er landet splittet mellem den sorte og hvide befolkning i kølvandet på apartheid. Mandela forsøger at samle befolkningen om landets rugby-hold i kampen om verdensmesterskabet, men opgaven er ikke uden udfordringer. Et medrivende og rørende biografisk drama instrueret af Clint Eastwood.