Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 28. januar

Lørdag 29. januar
The Lost Leonardo

Søndag 30. januar
The Lost Leonardo

Mandag 31. januar
The Lost Leonardo

Tirsdag 01. februar
The Lost Leonardo

Onsdag 02. februar
The Lost Leonardo

Fredag 04. februar
The Lost Leonardo

Seniorbio
Event
The Lost Leonardo

The Lost Leonardo

THE LOST LEONARDO fortæller historien bag Salvator Mundi, det dyreste maleri, der nogensinde er solgt. Maleriet blev solgt for 450 millioner dollars, og det hævdes at mesterværket er malet af Leonardo da Vinci.

Fra det øjeblik maleriet købes fra et auktionshus i New Orleans, og køberne opdager de mesterlige penselstrøg under den billige restaurering, er Salvator Mundis skæbne drevet af en søgen efter berømmelse, penge og magt. Men da prisen stiger, gør spørgsmål om maleriets ægthed også. Er dette faktisk af Leonardo - eller ønsker visse magtfulde personer det bare?

THE LOST LEONARDO belyser de skjulte dagsordener for verdens rigeste mænd og mest magtfulde kunstinstitutioner og afslører, hvordan egeninteresser blev altafgørende og sandheden sekundær. Der er et stort dansk hold bag filmen - blandt andet bestående af danske instruktør Andreas Koefod og danske producer Andreas Dalsgaard.