Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Drømme - forpremiere med psykolog Frej Prahl
Forpremiere på DRØMME med besøg af psykolog Frej Prahl, som vil folde filmens tematikker ud i samtale med direktør i Øst for Paradis, Line Bjørn.
Event
Drømme - forpremiere med psykolog Frej Prahl

Drømme - forpremiere med psykolog Frej Prahl

Kom med til en eksklusiv forpremiere på den norske film DRØMME af instruktør Dag Johan Haugerud, hvor vi laver psykoanalyse på filmens karakterer. Vi får nemlig besøg af psykolog og parterapeut Frej Prahl, som vil folde filmens tematikker ud i samtale med direktør i Øst for Paradis, Line Bjørn. Sammen bliver vi klogere på filmkarakterernes bevægmønstre og indbyrdes forhold, og med filmen som afsæt taler vi om drømme, begær, forelskelse, følelser og relationer.

OM FILMEN
Den norske instruktør Dag Johan Haugerud står bag trilogien SEX, DRØMME og KÆRLIGHED. I den anden film DRØMME forelsker Johanne (17) sig hovedkulds i sin lærer. Det er hendes første crush, og i et forsøg på at holde fast i følelsen skriver hun alt det ned, som hun oplever. Da hendes mor og bedstemor kommer til at læse, hvad hun har skrevet, reagerer de først med chok over de intime beskrivelser for derefter at blive betaget af dagbogens litterære kvaliteter. Men hvad er der egentlig sket mellem Johanne og læreren? Og skal historien udgives som bog? DRØMME handler om forelskelse og begær og om, hvordan vi deler alle disse følelser på tværs af generationer. 'Sex Drømme Kærlighed' er tre selvstændige film, der kredser om begær, identitet og længslen efter frihed. Filmene kan ses helt uafhængigt af hinanden.

SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE
Arrangementet er del af eventrækken SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE, hvor vi udforsker seksualitetens mange aspekter gennem film, talks, litteratur og inspirerende events. SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE er for alle, som har lyst til at blive klogere på trivsel, seksualitet, følelser, forhold, fantasier og relationer i et hyggeligt, sjovt og inspirerende rum.