Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Klub Venus i Paradis
Event
Klub Venus i Paradis

Klub Venus i Paradis

Øst for Paradis og Klub Venus byder velkommen til en inspirerende aften om seksualitet, orgasmer og nydelse. Aftenens vært er relations- og seksualitetsvejleder Klara Sabalic fra Klub Venus, som vil guide os igennem en spændende samtale om de mange facetter af seksualitet.



Vi dykker ned i forskellige typer af orgasmer og ser på, hvordan du på en sund og positiv måde kan udforske din egen og andres krop. Aftenen byder på en introduktion til pleasure-produkter, hvor du kan få rådgivning om, hvordan du kan nyde dem både alene og med en partner. På aftenen får I lov til at se, røre og høre om Klub Venus’ udvalg.



Arrangementet byder velkommen til en tryg og åben atmosfære, hvor der er plads til alle slags spørgsmål – ingen er for store eller små. Her får du muligheden for at udforske dine behov i et frit og tabunedbrydende rum.



SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE

Arrangementet er del af eventrækken SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE, hvor vi udforsker seksualitetens mange aspekter gennem film, talks, litteratur og inspirerende events. SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE er for alle, som har lyst til at blive klogere på trivsel, seksualitet, følelser, forhold, fantasier og relationer i et hyggeligt, sjovt og inspirerende rum.