Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Årstidsfejring // Kvindekreds Djursland
Årstidsfejring med film og overgangsritual
Event
Årstidsfejring // Kvindekreds Djursland

Årstidsfejring // Kvindekreds Djursland

Det er 1. november, vi står på tærsklen til vinter, og naturen trækker energien ned i jorden. Derfor inviterer GRØN BIO og Kvindekreds Djursland til årstidsfejring, hvor vi sammen vender energien indad og går vinteren i møde.


Vinteren er mørkets tid, og det er også en tid, hvor døden er i fokus. I nogle lande fejres døden endda med festligheder, og sløret til ånderne siges også at være tyndere. Vær med til en nærende og sanselig begivenhed, hvor vi fejrer den nye årstids komme og inviterer dig over tærsklen og ind i vinteren.


Vi mødes i Øst for Paradis, hvor vi skal se en lille kortfilm og høre om Samhain og de gamle keltiske traditioner. Herefter fortsætter turen ud i skoven, hvor vi oplever skumringen blive til mørke og samles om ildens varme og tryghed inde i skovens dyb. I skoven vil fokus være på selvnæring og styrken i fællesskabet.


Der vil blive serveret lidt til maven, og noget du kan varme sjælen med, og du vil blive sendt hjem med en lille gave, der kan støtte dig igennem vinteren. Aftenen byder på plads til deling, urter, samtaler, stilhed samt refleksion, og rummet vil blive holdt af flere kvinder fra Djurslandkredsen.


Vi glæder os til at samles om en anderledes overgang til vinteren og til at dele rummet og skoven med jer.


PRAKTISK

Tidsrum: 16.00 - 19.00

Lokation: Øst for Paradis kl. 16.00. Vi starter til tiden, så mød gerne op 10 min før. Vi slutter i Risskov ude ved Tumlepladsen (vi går samlet derud, og det er en tur på små 30 minutter).

Medbring:

Tøj til at være ude, og et skind til at sidde på samt en kop, så vi kan servere dig noget varmt.? Måske noget komposterbart papir, hvis du skal tisse i skoven. (Der er tid til toiletpause inden vi går i skoven).