Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


PAL:DOK - No Other Land
Forpremiere på NO OTHER LAND sammen med den helt nye festival PAL:DOK med dokumentarfilm fra og om Palæstina. Med oplæg og forfriskninger inkl. i billetten.
Event
PAL:DOK - No Other Land

No Other Land

PAL:DOK præsenterer forpremiere 27. september på filmen NO OTHER LAND med danske undertekster.

Den unge palæstinenser Basel filmer og dokumenterer, når israelske myndigheder hjælper bosættere med ulovligt at overtage palæstinensisk land på Vestbredden. Han bliver ven med den israelske journalist Yuval, der beskriver livet på Vestbredden. Det er et umage venskab, for Basel lever under militær besættelse, mens Yuval kan komme og gå som han vil.

De israelske soldater ser Yuval som en modstander, når deres bulldozere kommer for at ødelægge folks hjem for øjnene af dem. Men det usædvanlige venskab mellem Basel og Yuval giver trods alt et spinkelt håb om menneskelighed.

Filmen vandt dokumentar-prisen ved Berlinalen 2024 og blev derefter meget omtalt.

Efter filmen taler Lars Erslev Andersen, seniorforsker ved DIIS. Han sætter filmens indhold i perspektiv mht. forholdene i Palæstina og den aktuelle situation samt svarer på spørgsmål fra publikum.
Efter film og tale serveres søde forfriskninger i biografens café.

Billetpris 75 kr.

PAL:DOK - Festival med dokumentarfilm fra og om Palæstina, arrangeres af Palæstina Film Festival, denne forestilling i samarbejde med Øst for Paradis.

Hele programmet for festivalen: palff.dk

Festivalen støttes af Det Danske Filminstitut og Aarhus Kommune.