Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


TÆNKEPAUSER I PARADIS: KÆRLIGHED
Foredrag med Anne Marie Pahuus. Billetten inkluderer en kop kaffe og en bog.
Event
TÆNKEPAUSER I PARADIS: KÆRLIGHED

TÆNKEPAUSER I PARADIS: KÆRLIGHED

Tag en tænkepause i biografen, når Øst for Paradis i samarbejde med FO Aarhus inviterer til en helt ny foredragsrække den første tirsdag formiddag i hver måned. Tænkepauserne er de små bøger med de store tanker fra Aarhus Universitetsforlag, som siden 2012 har formidlet forskning fra Aarhus Universitet på en lettilgængelig og ofte humoristisk måde.



Læn dig tilbage i de bløde biografsæder med en kop kaffe, mens landets dygtigste forskere formidler deres viden om netop det, de ved mest om. Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål og debattere dagens emne. Med i prisen får du et eksemplar af dagens Tænkepause og en kop kaffe.



ANNE MARIE PAHUUS // KÆRLIGHED



Kærligheden er overalt! Kærlighed er det tætte og intense forhold til andre mennesker, som vi lever ud i den erotiske kærlighed og i kærligheden til vores børn. Vær med, når filosof og prodekan, Anne Marie Pahuus, udfolder kærligheden, der spænder vidt - fra passion til venskab, fra lykke til lidelse – og som både kan overvinde alt og være kilde til evige sorger. Glæd dig til en formiddag i kærlighedens tegn, for som både Paulus og alle tiders popsangere ved: Størst er kærligheden!


Tirsdag 5. november kl. 10-12

Tænkepauser: Kærlighed, Anne Marie Pahuus, filosof og prodekan, Aarhus Universitet

Pris for foredrag, bog og kaffe: 175 kr.