Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


ELSK DIG SELV med Joan Ørting
Event
ELSK DIG SELV med Joan Ørting

ELSK DIG SELV med Joan Ørting

Dybest set ønsker vi alle at leve et liv fyldt med kærlighed og fred, men hvorfor er det så svært? Ifølge sexolog og selvværdsterapeut Joan Ørting handler det om, at vi lever i et selvtillidssamfund fremfor et selvværdssamfund. Men vi får ikke et godt parforhold eller gode relationer til andre, før vi er glade for os selv og lærer at se på os selv med et kærligt blik.



Derfor inviterer vi til en eftermiddag om selvværd, hvor vi sammen med Joan Ørting går på opdagelse i, hvordan vi kan rumme og omfavne os selv der, hvor vi normalt vil dømme os selv. Lige der begynder selvværdet at vokse. Det, alle mennesker har til fælles, er, at vi er uperfekte, og når vi deler vores ridser, buler og skrammer med andre, skaber vi de bedste relationer.



Til dette særlige event skal vi dykke ned i, hvordan vi fylder vores egen kærlighedsbeholder op til randen. Rejsen ud ad kærlighedsvejen begynder nu, og du kan godt begynde at glæde dig.



SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE

Arrangementet er del af eventrækken SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE, hvor vi udforsker seksualitetens mange aspekter gennem film, talks, litteratur og inspirerende events. SEKSUALUNDERVISNING FOR VOKSNE er for alle, som har lyst til at blive klogere på trivsel, seksualitet, følelser, forhold, fantasier og relationer i et hyggeligt, sjovt og inspirerende rum.